ZET uvodi novu, treću vrstu karata, evo koliko će koštati, naplaćivat će se parking u cijelom gradu

Naslovnica Forum Komentari članaka ZET uvodi novu, treću vrstu karata, evo koliko će koštati, naplaćivat će se parking u cijelom gradu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“‘Oni koji kupuju garaže i investiraju 30 godina unaprijed u parkirno mjesto i oni koji nisu kupili garaže, a parkiraju na javnim površinama, da budu ravnopravni. Ne možemo imati građane prvog i drugog reda’, rekao je zagrebački gradonačelnik.” — logika dostojna njegovih birača — jedan ima vlasništvo i zajamčeno korištenje po vlastitom nahođenju, drugi plaća što i ako uspije uloviti s vremenskim trajanjem u nekim slučajevima i to bi trebalo koštati jednako — Da ni ne pričamo apsolutno SRAMOTNO jadikovanje o održavanju prometnica i parkirnih mjesta jer se radi o uobičajenom gradskom održavanju koje mora biti neupitno i za koje ljudi i plaćaju poreze i prirez …. SRAMOTA!

Sramota,baš suprotno
sramotna je cijena npr II zone od 40 kn a netko je platio garažu 20000 € i plaća 100 kn komunalija mjesečno za isto.
Znači povlaštena karta bi trebala biti za stanare 100€ da bi poravnali stvar

Svojevremeno, prije 30-tak godina, prilikom kupnje novog stana u novoj zgradi, zgrada nije mogla biti izgrađena ukoliko nije bilo izgrađenih n predviđenih parkirališnih mjesta. Ta ista mjesta izgrađena su i plaćena u cijeni m2 stana. I sad bi netko ta ista mjesta koja su stanari platili naplaćivao tim istim stanarima.

Sramota je što ZET i ostala gradska “preduzeća” imaju zaposlenih više od 50% uhljeba, kriminal u nabavi najgore vrste te projiciraju naknade prema svojim, nerealnim, potrebama! A Mile samo kupuje glasove….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Sramota je što ZET i ostala gradska "preduzeća" imaju zaposlenih više od 50% uhljeba, kriminal u nabavi najgore vrste te projiciraju naknade prema svojim, nerealnim, potrebama! A Mile samo kupuje glasove….

Slazem se. Znam nazalost za nekoliko uhljeba koji su samo “upali” unutra… 6000kn + a ne radis doslovno NISTA. Jedan je cak rekao da se ubijao tolko do dosade da je poludio. Oni koji nemaju vezu idu u Dojcland, a uhljebi samo rastu…

New Report

Close