Zbog zahtjeva EK Vlada će jače zagrabiti u profite tvrtki

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog zahtjeva EK Vlada će jače zagrabiti u profite tvrtki

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zagrabi Mando,zagrabi…

Zbog zahtjeva EK Vlada će jače zagrabiti u profite tvrtki

Naravno da trebaju jače zagrabiti ima ih puno za navoditi, ali evo npr. Petrica, pa onda ZABA, Pliva, PBZ, Dukat,Erissson NT, itd. itd…

Udri to mrtvo magare dok pasteta ne postane.. Ko ce kasnije sluzit drzavi umjesto magareta, e pa to nek se potomci brinu.. Ili ko vec bude vladao ovim prostorima za 20 – 30 god..

Baš, treba i ovo malo poduzetnika koji se muče da opstanu lupiti i to tako da zatvore tvrtke. A da malo porade na uvjetima rada radnika kod istih ne pada im na pamet. Opet će se sve slomiti na ionako podcjenenim radnicima.

Sumnjam da će lupiti onima po kojima bi trebalo jer su oni zaštićeni. Stradati će oni koji jedva opstaju.

Za početak ukiniti poticaje, evo npr. Vesna je bratu Zokiju Pusiću dodijelila 300 000kn. Za što je otišao taj novac? Za štafetu mladosti ili kuću cvijeća? Molim detaljan popis novca koji odlazi za kojekakve udruge. Isto tako popis i troškove državnog kartičnog poslovanja.

Sada će opet novac uzeti od građana kroz trošarinu na naftne derivate. A ne bi strankama smanjili dotacije iz preoračuna, ili crkvi koja je prebogata. Pogledajte kakva kola voze pojedini župnici. Kada će klonačno porez na nekretnine, koje se ne koriste. Ako nije pripremljen model (namjerno), možwe se još ove godinwe uzeti aproksimativna akontacija. Vlada će naći opet izgovor da to zato i zato nije moguće. Trbala bi smanjti porez na dohodak na minimalce i male plaće, čime bi opet povećali potrošnju garađana (i PDV) i sniziti stopu PDV na prehran- bene proizvode,a povećaju opću stopu PDV-a.

državne tvrtke podignu cijenu svojih proizvoda ili usluga, tako jače zagrabe u džepove građana, zatim Lalo ministar, kako nema drugog rješenja jače zagrabi u njihove profite, kako bi podijelio svojim uhljebima, začarani krug na račun građana i dalje funkcionira, da li bih ja mogao tako biti ministar nekoliko preostalih mjeseci

New Report

Close