Znači trebalo bi rađati djecu, no zbog uvjeta u kojima danas radimo djeca bi se trebala sama odgajati.
Nemoguće je imati troje i više djece i doći s posla u 7 navečer.
Radit ćemo do 70, ali gdje i za koga?
Sa 40 si već neatraktivan poslodavcu.
Mislim da ćemo morati smisliti način kako ovo rješiti dugoročno.
Ima rješenje ali se sanaderu i ekipi ne sviđa jer nisu socijalno osviješteni i nisu spremni uistinu raditi u interesu naroda, a ne kao do sada u interesu krupnog kapitala, korupcije i ostaloga (da ne nabrajam)…. Najmanji problem kad netko iznese neke istinite podatke nazvati ga smiješnim i dalje ne pričati o tome…. To ne rješava ništa
ovo je sve zbog toga sto se krade novac koji zaposleni izdvajaju za minuli rad… tradicija kradje je pocela jos u doba SFRJ; jos tada je jedan zastupnik iz Hrvatske u skupcini SFRJ zatrazio konverziju doprinosa u cvrstoj valutio…
.. problem je sto raste drzavna administracija a gospodarstvo stagnira… pa ako gospodarstvo stagnira odakle drzavna administracija uzima sve vece place i placa doprinose ??
Znači trebalo bi rađati djecu, no zbog uvjeta u kojima danas radimo djeca bi se trebala sama odgajati.
Nemoguće je imati troje i više djece i doći s posla u 7 navečer.
Radit ćemo do 70, ali gdje i za koga?
Sa 40 si već neatraktivan poslodavcu.
Mislim da ćemo morati smisliti način kako ovo rješiti dugoročno.
ja se potpuno slazem sa Vama u nastojanju da smislimo nacin kako da to dugorocno rijesimo
eto konkretno predlazem da se prestanemo baviti smisljavanjem akcija oko spasa crobexa i da se prebacimo na ovaj problem
pofukov duh
Mislim da su problem penzići koji su krenuli u prijevremenu i/ili u tzv. invalidsku preko plavih kuverti. Plus k tome branitelji isto tako koji su "štapom po livadi tražili papirić"…. i našli ga kad su dobili rješenje za boračku….
Da je volje, treba napraviti reviziju i sve skupa fino natjerat radit , plus još povrat mirovina koje su dosad dobivali. Sramota je to što oni koji rade i zarađuju, da ih se toliko rebne sa svekolikim porezima, prirezima, doprinosima i PM-inama da čovjek fakat izgubi volju za poslom (barem onim prijavljenim) do te mjere da bi najrađe ošo ili u penziju ili u neki "fuš".
Eto to je ono što se traži….