Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Zbog previše umirovljenika Hrvati ni sa 65 godina neće moći prestati raditi

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog previše umirovljenika Hrvati ni sa 65 godina neće moći prestati raditi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Znači trebalo bi rađati djecu, no zbog uvjeta u kojima danas radimo djeca bi se trebala sama odgajati.
Nemoguće je imati troje i više djece i doći s posla u 7 navečer.
Radit ćemo do 70, ali gdje i za koga?
Sa 40 si već neatraktivan poslodavcu.
Mislim da ćemo morati smisliti način kako ovo rješiti dugoročno.

Ima rješenje ali se sanaderu i ekipi ne sviđa jer nisu socijalno osviješteni i nisu spremni uistinu raditi u interesu naroda, a ne kao do sada u interesu krupnog kapitala, korupcije i ostaloga (da ne nabrajam)…. Najmanji problem kad netko iznese neke istinite podatke nazvati ga smiješnim i dalje ne pričati o tome…. To ne rješava ništa

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

ovo je sve zbog toga sto se krade novac koji zaposleni izdvajaju za minuli rad… tradicija kradje je pocela jos u doba SFRJ; jos tada je jedan zastupnik iz Hrvatske u skupcini SFRJ zatrazio konverziju doprinosa u cvrstoj valutio…
.. problem je sto raste drzavna administracija a gospodarstvo stagnira… pa ako gospodarstvo stagnira odakle drzavna administracija uzima sve vece place i placa doprinose ??

Znači trebalo bi rađati djecu, no zbog uvjeta u kojima danas radimo djeca bi se trebala sama odgajati.
Nemoguće je imati troje i više djece i doći s posla u 7 navečer.
Radit ćemo do 70, ali gdje i za koga?
Sa 40 si već neatraktivan poslodavcu.
Mislim da ćemo morati smisliti način kako ovo rješiti dugoročno.

ja se potpuno slazem sa Vama u nastojanju da smislimo nacin kako da to dugorocno rijesimo
eto konkretno predlazem da se prestanemo baviti smisljavanjem akcija oko spasa crobexa i da se prebacimo na ovaj problem
pofukov duh

Mislim da su problem penzići koji su krenuli u prijevremenu i/ili u tzv. invalidsku preko plavih kuverti. Plus k tome branitelji isto tako koji su "štapom po livadi tražili papirić"…. i našli ga kad su dobili rješenje za boračku….
Da je volje, treba napraviti reviziju i sve skupa fino natjerat radit , plus još povrat mirovina koje su dosad dobivali. Sramota je to što oni koji rade i zarađuju, da ih se toliko rebne sa svekolikim porezima, prirezima, doprinosima i PM-inama da čovjek fakat izgubi volju za poslom (barem onim prijavljenim) do te mjere da bi najrađe ošo ili u penziju ili u neki "fuš".
Eto to je ono što se traži….

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close