‘Zbog novog zakona ne možemo mirno sjediti u parku, pa tko ima love za kafić?!’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Zbog novog zakona ne možemo mirno sjediti u parku, pa tko ima love za kafić?!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

za pišanje u šumi 20 dana zatvora 😀


za pišanje u šumi 20 dana zatvora 😀

a za veliku nuždu ode glava [emo_bijesan]

Ništa muški ili ne bu ju pišali, ili budu počeli nositi pelene za pišanje, što će sigurno ženski dio populacije dovesti u delirij.

Izgleda da malih Hrvata uopće više ne bu zbog nekih zakonskih ograničenja.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Do iduće ljetne sezone Vlada će obučiti posebne postrojbe inspektora i policije koji će roniti duž čitave obale s detektorima za mokraču, pa kad se netko olakša u moru HOP! za vrat, pa ga izvući na plažu, pa plati druže!

Mortadela je konj s maslinama.

Znači…mlada osoba sa završenim fakultetom…nezaposlena ili po Mrsićevom modelu ima 1600 kn osobnog dohotka…popije dvije pive u parku 2500 kn, zasvira gitaru i zapjeva iza 22 sata 3000 kn, pošalje policajca na jedno mjesto ili mu pokaže srednji prst ili oboje do 15000kn, od te dvije pive mu se stvori potreba za mokrenjem pa se pomokri na obližnje drvo..budući javnog wc-a nema u blizini..bogu hvala jer poreznog obveznika u hrvatskoj praksi m2 navedenog košta koliko i m2 stana u luksuznom dijelu New Yorka 2000 kn i za kraj podrpa se malo sa djevojkom u obližnjem grmiću što se okarakterizira kao seks na javnom mjestu…još 3000-5000 kn, a ako još nesretni pod utjecajem dvije pive zapnu jedno za drugo u trenutku dolaska službene osobe što se može protumačiti kao napad na službenu osobu onda još svega toga i više….ako ste mislili da je to sve…e pa nije…ukoliko im se navedene radnje dogode za vrijeme maškara…onda duplo..jer jednom je jednom, a dvaput je dvaput…za svaki slučaj….I nakon svega bace na karte po popijene pivice..još su i kockari…a izjutra policija dočekuje penzionere dubokog džepa koji igraju karte ili šah po vodu..pa onda lov na beskućnike koji još i prosjaće jer ne žele raditi i imati dom..pa sakupljači otpada koji krše komunalni red….treba zaposliti još policajaca jer će nam postojeći skapat od posla….a u Ustavu RH svakom je građaninu zajamčeno pravo na rad i dostojanstven život!!!
Kao da ovi što pišu zakone žive na mjesecu ili nemaju ni djecu ni roditelje…ustvari mislim…da su oni odavno izgubili sebe…….

260 pojedinaca uzelo je od samo 4.500 000 ljudi (jedan grad) čak 30 000 000 000 dolara proizvodnih i materijalnih resursa! Po ocjeni nezavisnih europskih tijela, među svim tranzicijskim zemaljama, upravo u Hrvatskoj je izvršena najveća pljačka stanovništva od strane tajkuna i političara.Sve što nakon ovih službenih izvješča izjave ti isti političari je nebitno I KONTRAPRODUKTIVNO.

Za svaku kaznu postoji mogućnost prigovora i žalbe, koristite svoja prava i ne potpisujete ništa što vam donosi poštar.
Ovo je društvo gdje moraš igrati prljavo inače te pojedu.
Mogu se pohvaliti da u 10 godina nisam platio niti jednu kaznu za prometne prekršaje, a bilo ih je bar 20k, prigovor, žalba pa nek oni svojoj mami izmišljaju zakone i kazne.

K a j n i s t e s h v a t i l i m a đ i o ni č a r s k u t a k t i k u: D o k s e m i b a v i m o g l u p i m z a k o n i m a, o n i i d a l j e r a d e p r o t i v n a r o d a. S v a k i d a n s m i š l j a j u č i m e ć e z a o k u p i t i n a r o d d a s e n e p r i č a o v a ž n i m s t v a r i m a. J e d n o s t a v n o s v i m a k o j i s u d o s a d a b i l i n a v l a s t i s e v i š e n i k a d, b a š n i k a d n e s m i j e d a t i š a n s a d a z a s j e d n u n a v l a s t. D r u g e n e m a. patritopokret

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

New Report

Close