‘Zbog napada moćnika morao sam prodati pivovaru’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Zbog napada moćnika morao sam prodati pivovaru’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Članak je krajnje konfuzan. Navode se samo izjave, ništa se ne objašnjava. Tko je 18 godina pravio gluposti i kako, tko ometa vlasnike tužbama i za što ih se tuži, kako HFP ometa rad pivovare …? Intervju bez argumenata.

lds

prodao liniju za punjenje konzervi, da nekazemo da je bila nova, unistio sva trzista na kojima je osijecko vladalo, klasicni idiot steta sto je prodao slovacima sta nije utrljao njemcima pa da vidi kako se radi, nitko ne pita odakle mu novac za kupnju pivovare, to je dio koji sve zanima

ne mari za male stvari i ostat ce male

A joj kako sam se lijepo nasmijao. A pogle prezimena. Ako netko na studiju novinarstva piše seminar na temu “Kako ne pisati članak” onda na Poslovnom imaju cijelu obitelj Birtić za materijal. Čime ih držite da vam daju da pišete u jednim “ozbiljnim” novinama sve se pitam. Valjda za našu zabavu… i poslovni se pretvorio u 24sata polako.

Savage,

evo struke,
samo ću reći da se slažemo u potpunosti, ali iz pristojnosti i respekta prema perjanicama poslovnog neću biti zločesta.
vjerojatno gl.urednik nije imao vremena, evo čak iz pristojnosti želim biti i malo naivna.
lijepi pozdrav

beti

@vpavlak8

ma radio sam i ja neko vrijeme u toj struci, doduše okušao sam se samo par mjeseci, ali za najvećih prevrata na burzi. Neću reći da sam bio super duper stručan, ali čak i na tom portalu gdje je moralnih standarada (uz naporan tempo jedan od razloga zašto sam i otišao) jako malo postojale su smjernice kako pisati članak da ima glavu, rep i smisao. Ovakvi članci gdje se čitatelja uopće ne upozna s problematikom, gdje naslov ima malo ili nikakve veze s tekstom, već se nabaca par izjava i brojki su u rangu indexa. Paradoks je da će birtić više klikova skupiti od forumaša koje samo zanima kakvu je bedastoću opet natrkeljao nego novinari ovog portala koji znaju napisati kvalitetan članak (a takvih definitivno ima, samo im rijetko imena vidim povrh naslova članka), a samo zato što si je vjerojatno dobar s urednikom.

New Report

Close