Zašto euro odjednom naglo jača?

Naslovnica Forum Komentari članaka Zašto euro odjednom naglo jača?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Postoji samo 1 razlog, nekome tako odgovara.

“Zasto Euro odjednom naglo jaca”?????????????????[emo_smijesak][emo_smijesak]
Naslov clanka i zakljucak svega nemaju veze jedno sa drugim…….
Euro je bio jaci od dolara, od kad je nastao, i najveci kurs je bio 1,39 dolara za 1 Euro koliko se sjecam…Ubrizgavanjem novih emisija(60 milijardi mjesecno), kurs pada(sto je za ocekivati), i momentalni kurs iznosi 1,12-1,08 dolara…
U cemu je smisao ovoga clanka sad gdje autor tvrdi da Euro JACA(jer ustvari je oslabio, sto je bilo za ocekivati)i spekulacija o izjednacenju vrijednosti dviju valuta?????

S obzirom na visak likvidnosti u eurozoni, stancanje novih papirica znaci slabljenje eura koje ce se nastaviti sve dokle traje stancanje. Dugorocni trend je nestanak eura kao valute i povratak robnoj razmjeni.

Quality, pises gluposti. USD je bio jaci od EUR sve do .com crasha i nije se nikada oporavio nakon 9/11, a najveci kurs je bio 1.6.

S obzirom na neefikasnost europske ekonomije, stampanja novca i cinjenice da EUR koristi jedino najrazvijenijoj privredi – njemackoj, neminovan je daljnji pad.Pametni bi bili u stanju povuci paralele sa Slovenaimaa, dinarom i raspadom Jugoslavije, jedino sto to bas nije u interesu sluzbene verzije dnevne politike.

Krepat ma ne molat.

New Report

Close