Zajahala Ruža Tomašić na srid spli’ske rive

Naslovnica Forum Razno Komentari blogova Zajahala Ruža Tomašić na srid spli’ske rive

Dobar članak Donabella! Gledala sam je u “Nedjeljom u 2” i razočarala sam se! Iako mi je njen politički svjetonazor stran i dalek, mislila sam da je elokventna, inteligentna i jasna u svojim stavovima. Pokazalo se da samo ponavlja floskule, gotovo da niti ne razumije Stankovićeva pitanja, loše se izražava (mislim da to nije posljedica lošeg poznavanja jezika- nego lošeg obrazovanja) i sve u svemu- ostavila je na mene dojam vrlo “plitke” osobe.

@JUDITA : dijelim tvoje mišljenje…….Ne poznam njeno obrazovanje , ali nešto ” ne štima” ni u govoru običnom ni u saborskom……Znam samo da je počela žestoku bitku protiv droge na Korčuli pa i protiv glavnog dilera CVIKA , ali na žalost, to je veliki zalogaj i policijske metode nisu dovoljne. Smeta mi ta “”amerikanizacija”” u njoj i oko nje……..Smeta mi i to, što nam je kanadska dijaspora dala Šuška i Tomašićku a oni nisu ništa dobroga napravili…………..Najviše mi smeta što postoji nekoliko stranki prava (!!!) i ne znam čemu služe.Ne KOME nego čemu……………

🙂 da vam dam podrsku u razmisljanju? .. ma ne treba, glupo je ponavljati sto puta isto.. no ono sto ne razumijem je sto se cudite obrazovanju? zar se pojavio ijedan iz dijaspore i usao u politicko nebo (obicno desno, sto jest jest) a da je bio obrazovan, elokventan, pametan ..itd..? meni se cini da nije, a ne cini mi si ni da je moglo biti drugacije.. jedan radio pizze, tomsicka se vozala motorom i valjda ganjala neke vozace.. sto bi trebalo ocekivati od takvih ljudi? mislim da nista drugo osim ponos da su dosli “izvanka” “di je sve bolje” pa su eto i oni zbog toga “visi” i “bolji”..

lunoprof

New Report

Close