Zagrebački holding u gubitku 300 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Zagrebački holding u gubitku 300 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

1. Potrebna je trenutačna smjena Uprave, odnosno hepovsko-sinjsko-policijske klike Čović-Delić-Botica-Viro i raspuštanje tzv. Direkcije, odnosno 150+ ljudi koje su oni zaposlili od srpnja 2008 kad je instaliran Čović, pa do danas. Sjetimo se samo da su sve podružnice desecima godina radile bez bilo kakve Uprave i Direkcije, i da je trošak te nepotrebne Direkcije ogroman, veći npr. od sredstava za vrtiće oko kojih traje političko natezanje u Gradskoj skupštini. Sve te citirane teškoće su normalne stvari s kojima se jedna uprava mora dnevno uspješno boriti da bi opstala. Da ne govorimo da Zagrebački holding ima osigurane prihode i monopolski položaj. Manje je poznato da se oni aljkavo odnose i prema ubiranju prihoda, jedino znaju tražiti kredite.
2. Dovođenje nove kompetentne Uprave sa dokazanim poslovnim referencama, a za koju će skupštinska većina, odnosno SDP Zagreb, preuzeti punu političku odgovornost i to bez daljeg uplitanja Zorana Milanovića (kojem ja ne bih dao ni da vodi blagajnu za kao predstavnik zgrade).
Što se tiče viška zaposlenih, iz mojeg iskustva u Čistoći, čistača uvijek treba, i ja bih ih veliki dio zaposlio kao čistače, a otkazao bih Dekri. Od tih bi jedan dio onda sami dali otkaz, pa bismo ih se elegantno riješili. Za višak ženske radne snage ima mjesta u Zrinjevcu, pa nek održavaju javne parkovne površine.
3. Monitoring poslovanja podružnica i u slučaju neuspjeha ili smanjenja uspješnosti u poslovanju trenutačna smjena direktora podružnice, bio on stari ili novo izabrani. I smjena svih pomoćnika itd.

MM[color=blue][/color]

New Report

Close