Zaba poskupila naknade 50 posto, i to bez ikakvog obrazloženja

Naslovnica Forum Komentari članaka Zaba poskupila naknade 50 posto, i to bez ikakvog obrazloženja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

samo neka poskupljuju! ja sad radim analize naknada drugih banaka i prelazim kod konkurencije, samo da su i 1 lipu jeftiniji!!!!

ja isto razmišljam otići iz zabe…aplikacija m-zaba je loša u usporedbi s drugima, a ovaj bezobrazluk s ovakvim dizanjem naknada dodatno mi je pojačao namjeru da se prebacim u drugu banku….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

REVOLUT je zakon. ili Monese. ili N26 😀😁 samo kas bi poslodavci pristali isplacivat placu u GB ili DE zbog velikih naknada za inozemne transakcije..

mene su sje… sa expert paketom. Zato sam i prešao na Telekom Bankarstvo.Ionako trebam app, tekući (za primanje plaće), bankomat i transakcije. To plaćam sad 10 kn umjesto 40 nekad. 10 besplatnih transakcija mi je dovoljno za račune. Bolje ponude trenutno nisam našao. Na meni neće ni kune više od toga dobit.

“…u troškove resursa računaju radne sate djelatnika” – ma da? Sav novac je praktički na serverima, elektronički se deponira i podiže. Što svi ti djelatnici rade? Kako su njihovi troškovi porasli, kada se stalno rade smanjenja broja zaposlenih u bankama?

Gospoda Glembayevi iz ZaBe su izgleda posegnuli za ovom nepopularnim mjerom kako bi ravnomjerno na sve svoje klijente prebacili barem dio troškova s naslova ništetnosti jednostrano promjenjive kamatne stope i ništetnosti devizne klauzule u CHF kreditima, a koje će dužnici istih kredita u značajnom broju potraživati u pojedinačnim sudskim postupcima. A regulator kao regulator, umjesto da im oplete kaznu za ovakvo brutalno poskupljenje usluga, on je kao i svaki put zažmirio na oba oka.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Prijedjite svi u Telekom Bankarstvo – cijena paketa vam pada na 10kn (ako ste u HT-u), a gotovo sve ostalo (brojevi racuna itd) ostaje isto. http://www.telekombankarstvo.hr

Nemoras ici u drugu banku – promijeni paket iz postojeceg u TB i imas sve sto ti treba od banke za 10kn. Cak i ne moras u poslovnicu da promijenis paket – vise na http://www.telekombankarstvo.hr

Zaba platila članak, a trolovi se razmahali! Hrpetina naknada je čisti reket!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ljudi imate Revolut, ostavite se stare skupe Zabe. Revolut je nešto najbolje što postoji.

stvarno dosta nude, bar na papiru
https://www.telekombankarstvo.hr/?gclid=EAIaIQobChMIhPq8wZGl5QIVxkXVCh0DAgPeEAAYASAAEgJxB_D_BwE

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close