Za kunu manjka u blagajni – kazna do 300.000 kuna?

Naslovnica Forum Komentari članaka Za kunu manjka u blagajni – kazna do 300.000 kuna?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Živjela SFRJ


Živjela SFRJ

onda za 10 kuna strijeljanje
živjela Vlada i FNRH

Gospodine (Mariću)ministre financija tko će to varati za 1,5, ili 10 kuna…dokad više ovakvi suludi potezi koji tjeraju svakoga normalnog iz RH a da ne govorimo o privlačenju investicija i razvijanju poduzetničke klime…koliko će mo još komunističkih mastodonta poput petrokemije raznih brodogradilišta i propalih državnih firmi morati sanirati mi koji smo uložili svoj kapital radimo pošteno plačamo sve silne poreze i parafiksalne namete..i još usto moramo strepiti hoće li se u kasi naći 5 kuna više ili manje na prometu od nekoliko tisuća kuna…dokad gospodine ministre ovo iživljavanje nabujale birokracije nad poštenim radom i malim poduzetnikom…dok se s druge strana za pronevjerene milijarde niti zna tko je kriv niti su naplaćene bilo kakve kazne…čista perverzija od države i državnih institucija…svaka vam čast.

A koliko cemo kazniti predsjednika i clanove Vlade koji su dali jamstva za Uljanik i sada to polako dolazi na naplatu?
Neka to plate iz vlastitog dzepa a ne na teret poreznih obveznika.

tko će odgovarati za manjak u državnoj blagajni PVMN

Uz višak i manjak, treba kažnjavati i kad blagajna štima. Nemoguće je da sve štima, to može biti samo namještaljka pohlepnog ugostitelja koji je pronašao način kako preveslati državu.

Upravo tako, blagajna koja štima je najgori oblik kriminala u ovoj državi!

Kome šef nije dobar,neka mu izvadi 10 kn iz blagajne i zove poreznu.

Ovo može predložit samo netko ko nikad nije radio sa gotovinom. U gužvi se možeš lako prevarit i za 50-100 kn,a ne samo za kunu i sličan sitniš…osim toga,šta kad recimo na štandu voća i povrća ostaneš bez wi-fia što se nerijetko i događa?!?

Kako imati točan iznos u blagajni ako su cijene tipa 3.99 kn, a plaćanje gotovinsko?

Mislim da su reket majstori od poreznih nadzornika iz taštine inicirali ovakvu mjeru! Sad će se razletit po terenu po reket! Pa neće njih nitko zaobilazit…..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close