Za dvije do tri godine Hrvatska bi mogla izgubiti IT industriju

Naslovnica Forum Komentari članaka Za dvije do tri godine Hrvatska bi mogla izgubiti IT industriju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Možda tu ima utjecaja i monopol koji predugo traje? 80% prometa ostvaruje država ili državne kompanije, a od tog prometa 90% ima jednog te istog dobavljača. Sad i više. A to stanje se produljije već dvadesetak godina i ne vidi mu se kraj…

šta je to IT industrija?

[i]ko još nije čuo za kitu labudovu?[/i] - crnilabud (aka crni labud) "indijanca na japanca"- bitcoin bagholders sometime in the near future :-D

Radno mjesto ti je di je laptop,firma se jeftino registrira u irskoj.tko je toliko bedast da placa sve namete za uhljebe,vodi tisucu tablica za poreznu upravu i lupa zigove.domovina je tamo gdje ti je dobro.nasim ljudima sve vise irska ,njemacka,svedska.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Jod, ovo “od tog prometa 90% ima jednog te istog dobavljača”, nitko ne smije javno niti spomenuti. Zato je Dublin postao meka a ovdje je važno tko je uvrijedio “U” .

Ma kakva IT industrija, to su jeftini štrikači koda za strance, Osim toga 1% ukupno zaposlenih, neš ti industrije. Kada naprave globalnu firmu kao Google neka se počnu nazivati industrijom. Čak i Rumunjska, Češka, Slovačka i Slovenija imaju svoje globalno uspješne IT fimre.

A mi još uvijek ništa, jeftino štrikamo kod za strance, i to ne naročito kvalitetno. Ja bi ih nazvao realnije ‘Domaća zadruga štrikača koda’.

Bezveze člansk, s još viee naslov!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

kakvi idioti po komentarima!

Priupitao bi Vangu Ivezića, hoće li konačno Svizac zamotati tu čokoladu ili će krepati kad ovaj članak pročita?

New Report

Close