Za 1,7 mil. kuna Pupovac traži savjetnika za Teslin povratak

Naslovnica Forum Komentari članaka Za 1,7 mil. kuna Pupovac traži savjetnika za Teslin povratak

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Peter Sloterdijk u „Kritika ciničnog uma“ kaže kako bi povratnik Marx u vrijeme staljinizma završio u Sibiru, a povratnik Nietzsche u vrijeme fašizma bi završio u Auschwitzu.
I gle cinizma: povratnik Tesla,koji je cijeli svoj život vodio borbu sa financijerima a okončao kao siromašan, u vrijeme političara Pupovca, završava malo u banci, malo u razvojnom fondu.

zasto-suti-etno-biznismen-milorad-pupovac ?

Profesor Milorad Pupovac, vodeći etno-biznismen u Hrvatskoj, koji je, dakle, ako je vjerovati predsjedniku Ivi Josipoviću, patentirao, a onda od toga i zaradio, novu poslovnu granu u našoj inače gospodarski uništenoj zemlji, posljednjih dana uglavnom šuti, čak i njegove ‘Novosti’, financirane novcem hrvatskih građana, ne donose njegove poslovično srcedrapateljne izjave o ‘teškom i bezizlaznom stanju srpske nejači u Hrvatskoj izložene brutalnim napadima hrvatskih klerofašista’, propust je to ovog ‘medija’ budući da ‘Novosti’ postoje kako bi kroz njih govorili Pupovac i lekar Stanimirović. Naravno, za Pupovca kao da agresije na Hrvatsku nije ni bilo.

http://www.tinolovka-news.com/vijesti-hrvatska/64873-zasto-suti-etno-biznismen-milorad-pupovac

.

Ne bi se čudio da je on multimilijunaš jer je već dva desetljeća najjači etnobiznismen u Hrvatskoj i regiji

New Report

Close