Vrdoljak: Vlada tek traži rješenje za kredit kojim bi se otkupio MOL-ov udjel u Ini

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak: Vlada tek traži rješenje za kredit kojim bi se otkupio MOL-ov udjel u Ini

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Netko bi ovom liku trebao zabraniti da govori prije nego sto promisli.
Jucer je slavodobitno najavio otkup dionica INE od MOL-a,a da bi danas priznao da se malo pozurio. Haaaloo

Nitko normalan ne shvaća njegove izjave ozbiljno, tako da neke štete i nema, slično je i sa izjavama drugih ministara: Grčić, Jakovina, Opačić….

Naj žalosnije je to što svaća MOL.
Svakako se treba suzdržati od izjava.

… a da se zaduže oni koji su ponizno stajali u redu ispred SDA da bi isporučili te iste dionice MOL-u (prije 5-6 godina).

Zašto bi ministar sada zaduživao one koji nisu zaradili na prodaji tih istih dionica? Trebalo bi zadužiti samo one koji su se ranije već openezili prodajom tih dionica!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Pocinje pucati od stresa i vise nezna sta govori(a daje izjave 3x dnevno), lagano pokazuje znakove akcioznosti a ozbiljno mislim da bi mogla biti posljedica konzumacije amfetamina i/ili kokaina [emo_smijesak]

U samo nekoliko minuta dvije vijesti o dvije dijametralno suprotne strategije najbolje opisuju smušenost vlade i njene gospodarske politike:
11:35 http://www.poslovni.hr/hrvatska/vrdoljak-vlada-tek-trazi-rjesenje-za-kredit-kojim-bi-se-otkupio-mol-ov-udjel-u-ini-276028
11:42 http://www.poslovni.hr/hrvatska/lalovca-brine-javni-dug-nada-se-monetizaciji-autocesta-do-kraja-godine-276029
Jeftino prodanu Inu ponovo skupo otkupljivati uz novo zaduženje, a skupo građene autoceste jefino prodati kako bi se, pogađate, smanjio dug.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

jedino rješenje, koje on treba tražiti, a nama bi puno pomoglo je da nađe nekog sposobnog i normalnog da ga zamijeni

ma kolega e-tugo ja mislim da one ne uzima ništa nego je problem kaj je šupalj ko šupalj zub, a dalo mu se mjesta i prilike da laprda.
Onda se oteo kontroli pa lamaće na sve strane, al ne može povezati ništa suvislo.
Sve onak otprilike, odoka, u teoriji, a mjerljivo u bilijardama….čačićeva škola kao što rekoh neki dan.
vidjet ćete čačića kad uskoro počne. isti stil, isto isprazno trkeljanje i prgršt milijardi u igri samo ako ga izaberemo.

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ako netko od vladajucih cita ove komentare, a netko bi trebao, vidjeti ce da su tradicionalno razbaruseni Hrvati uspjeli jednoglasno zakljuciti da je Vrdoljak dno dna hrvatske politicke kadrovske krizaljke i da bi ga ipak trebalo osloboditi muka i maknuti sa ovog posla. No, kako je to iluzorno ocekivati, barem da mu Pusicka i Milanovic zabrane javna trkeljanja i narede izbjegavanje javnih izjava i sprijece daljnje stete za ovu nesposobnu i jalovu vladu. Ms, najbolje bi bilo da svi zadute i odu na 15 mjesecni godisnji odmor. Do izbora. A onda, sve ispocetka sa novom ekipom neznalica i lopina.

New Report

Close