Vrdoljak: MOL je oštetio Inu za više od 6 miljardi dolara, treba odgovarati

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak: MOL je oštetio Inu za više od 6 miljardi dolara, treba odgovarati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakav spin, koja blamaža…plačenici iz JL su bar napisali da je vlasnik američke knz.tvrtke bivši dir. INE, Jasminko Umićević. Jedino je pitanje, koliko su mu platili za ovaj pamflet??
INA je skliznula zbog Sirije…sa Umičevićevićima/Dragićevićima/političarima svih vrsta, već davno bi bila u stečaju

Nevjerojatne gluposti se serviraju hrvatskoj javnosti.
Ptvo i osnovno brka se pojam prihoda tvrtke i vrijednost tvrtke te sa namjerno obmanjuje javnost. Namjerno se zaboravlja spomenuti prihod od Sirije i sve se gura na MOL.
Izvješće prati poslovanje od 2003 a ne od 2009. Od 2003 do 2009 INA je još uvijek bila u Hrvatskim rukama sa jednim od najgorih rukovodstva u povijesti INA-e.
Zanimljivo da jedna konzultantska firma donosi na kraju zaključak koji je istovjetan zahtjevima mr Rodneya…Treba INA-u dati u ruke na uprvljanje hr političarima i sve će biti pet.
Ajmo sad zamisliti da ovaj naš LEDO mr Rodney upravlja INA-om…?!?!?!?!?!

pa majstor Jasminko bio umrežen sa njima, a o poslu otom potom ( možda čuva i uzgaja ovce u Škotskoj )!!! Firma s pola zaposlenog čovjeka ( sam vlasnik ) daje analize??? Svatko od 15000 radnika INA-e koji su radili u njoj( po 30 godina ) može vam reći da je POKRADENA ( ali prvo od druga Jasmimka i takvih njegovih konzultanata i Ješića,….. itd )a onda i od Mađara. Svi krali na svom nivou.80% radnika kralo, rukovodioci malo više, direktori još malo više – uz sve druge privilegije, a glavna svita preko svojih tvrtki naručivala i toalet papir, šarafe, tehnološki matrijal ( balavci koji nisu ni nos znali obrisati, tatini sinovi )a kamoli da su znali što je bušaći toranj i dlijeto!!! To je istina o INA-i. Sindikat, uhljebljeni šutio i svi izašli iz njega osim majstora Mikuša i majstorice Rilovićke koji su amortizer i tanpon između poslodavca i radnika – jednostavno cinkeri!!

New Report

Close