Vratio se da bi smjenio Jadranku Kosor !

Naslovnica Forum Razno Komentari blogova Vratio se da bi smjenio Jadranku Kosor !

Dodatak: izbačen Sanader na Jadrankinu inicijativu dan naakon ovog posta…”No ipak poluge moći su u rukama Premijerke…vlast je slast i teško da će je se i jedan ministar odreći, Sanader je za pravosuđe “siting duck ” …vrijeme je da iskoristi te poluge i krene u akciju…inače je out…”..iskoristila je i obranila svoju poziciju…držim to dobrim potezom, no tek je počela…bumo vidli…

Dajte skinite više ove teme,hebo vas sanader. Naporni ste s tim federom.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ispovijed Vladimira Šeksa

‘Sanader me ponižavao i pravio zadnjom budalom’
Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks odlučio je u potpunosti progovoriti o Ivi Sanaderu i njegovim postupcima. ‘Htio je sustav u kojem bi Kosor imala odgovornost, a on moć’, rekao je.
Sanader se htio ispričati, Kosor ga ‘otkantala’

U intervjuu za Globus Vladimir Šeks je rekao kako mu nije žao što je izbrisao Ivu Sanadera iz članstva HDZ-a, jer tvrdi da se oduvijek vodio političkim pragmatizmom i racionalnim razlozima.

”Treba uzeti u obzir da je Sanader u proteklih devet godina stvorio snažan autoritet u stranci, koji se temeljio na dva stupa. Prvi stup bili su njegovi politički uspjesi, jer je HDZ pod njegovim vodstvom doživio veliki politički uzlet. Ali, Sanader je vladao strankom i željeznom rukavicom na svilenoj šaci. Zorno je uvijek pokazivao kako je spreman okrutno i nemilosrdno se obračunati s pojedincima za koje je procijenio da ugrožavaju njegov autoritet”, rekao je Šeks.

Dodao je i da je uoči parlamentarnih izbora 2007. godine bio žrtva njegove strahovlade. Naime, Sanader mu je predložio da ne ide na izbore, nego da se kandidira za suca Ustavnog suda kako bi bio izabran za predsjednika tog suda. Taj prijedlog Šeks je odbio jer je predosjećao da je to kraj njegove političke karijere.

New Report

Close