VMD od Adrisa kupio golemo zemljište blizu centra grada: Umjesto parkirališta pametni stanovi

Naslovnica Forum Komentari članaka VMD od Adrisa kupio golemo zemljište blizu centra grada: Umjesto parkirališta pametni stanovi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U ZG velike projekte Bandić odobrava nekolicini svojih.. Vmd, Pionir, Mešić.. Gradi se koliko Oni mogu, a to je vrlo malo, ponuda/potražnja=cijene visoke, samo Njima odgovara.

mutno kao i sve u bandistanu. adris ne zna što će s novcem, a sad im odjednom ovo zemljište teret. sliči na feudalnu podjelu zemlje koja se temeljito razvoja: u adrisu nema bandićevih kumova, vmd nema kumstava s vlahovićem, pa su se razvrstali svaki na svoj zapišani teren.

inače svi oni zajedno nemaju veze s tržišnom ekonomijom: u svijetu da razvojem ovakvih koncepcija bave prekaljeni developeri, koji se prvo desetljećima dokazuju na tržištu, pa tek onda dobiju povjerenje ulagača za najveće projekte. kod nas svi oni dođu do bogatstva putem politike, pa se onda umisle da su kreativci i iživljavaju, i u pravilu propadnu. – koji će im klinac zelena gradnja u supergustoj urbanoj zoni koja vapi za zanimljivim sadržajima? ako taj kvart ikad zaživi kako treba, tu će biti bučno i burno, i trebat će razvijati napredna urbana rješanja, a ne sanatorij.

New Report

Close