Dosta veliki promet je u zadnje vrijeme. Tih 5 eurića nije nedostižno kad se sve sagleda. Dionica nije ostalo puno u opticaju a posla kao u priči. Bajka o VL na zse 😀🙃
Svi ste previše usredotočeni na VLEN da ne vidite šta se događa sa druge strane bare.
Od drveta se ne vidi šuma.
Viktor Lenac je odlična kompanija. Da su drukčija vremena prodao bih sve šta imam. I psa i čarape sa sebe i uložio u VLEN.
Ali ovaj potencijalni tehnički bakrot SAD-a u Q3 2023 previše smrdi i previše ga se zaziva.
VLEN je taj koji bi to među ZSE najviše osjetio. Iako nije ni bitno. Sve bi toliko palo i ne bi imalo smisla. Jedino konzerve sa hranom i zlato.
To me trenutno odbija od veće količine VLEN kao i od Narodnih obveznica.
Kolega novi, za vojnu industriju se uvijek nađe love 😉👍 to je najmanja briga za Lenca 😊
Nemojte bolje ni kupovati Lenac ni male količine ako vas brine sve što ste napisali, a pogotovo ne HR obveznice 🙂
Cini vam se kolega.
Kad mislite da ne moze ni igla stat evo danas jos dosao jedan
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:281422/zoom:12
Pozdrav
Jel ja to dobro vidim, Q4 gubitak -37 milijuna kuna, to mi baš ne izgleda dobro, a još su morali platiti i 1.2 milijuna eura poreza na extraprofit.. :-)
A lijepo sam govorio što se radi kada je cijena dionice na ATH, ali nema veze, budemo dokupili ako padne…
Izvješće top , puno otišlo na amortizaciju 🙂 čak nije ni strašan ex.lopovski porez 🙂 ostalo u blagani podosta 💰💸😊
DOK 11 odlično rješenje i dugoročno👍 mic po mic.
Čekamo Q1 s veseljem 😉🛳💰💸💸
Jel ja to dobro vidim, Q4 gubitak -37 milijuna kuna, to mi baš ne izgleda dobro, a još su morali platiti i 1.2 milijuna eura poreza na extraprofit.. :-)
A lijepo sam govorio što se radi kada je cijena dionice na ATH, ali nema veze, budemo dokupili ako padne…
pogledaj malo bolje otkud su izmislili gubitak
jer gubitak je izmišljen, to se vidi iz aviona. ali ako netko misli dda je boklje platiti keš iz blagajne gladnoj državi, nego potezom pera nabrijatim ebitda na bliskosvemirske visine, što ne košta nijednu kunu jer amortizacije se nikom ne plaća na ruke, njegov izbor. ja volim meziti
🤣👍 kolega opet vi 🙂 ne brinite vi za minus , sve ima svoje zašto….
budete dokupili da, ali po €4+ možda već sutra ako krenete odmah ujutro u shoping 😊 do kraja tjedna teško više ☺️ ali svakako pratite VLEN kao i do sada vaši savjeti zlata vrijede 👍😊