Vlasnici Talking Toma još jednom najbogatiji Slovenci

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlasnici Talking Toma još jednom najbogatiji Slovenci

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bravo!!! Super igrica za klince.

***kakve klince? Talkig Tom je u sjeverozapadnoj Hrvatskoj glavni hit po birtijama gdje kroneri preko njega razgovaraju međusobno… taj mačak je pravi mokri brat i jedini zaslužan za super veselu atmosferu po birtijama umjesto svađa i tučnjava… teško je riječima opisat tu atmosferu pa ti sugeriram da ga startaš idući put kad se s društvom blago nadudaš ožujanera… ili ak si klinac, uključi neposredno prije nego te mama i tata krenu tuči zbog loših ocjena u školi, garantirano će te spasiti batina

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Nevjerojatno, i onda pitaju zašto Slovenicma ide bolje. Očito nešo bolje rade od nas koji se samo hvalimo a nikako da zasučemo rukave. Kod nas se ide kuća-posao-birtija a kod Slovenaca znam za dosta njih koji su se otisnuli u Aziju i Ameriku u potrazi za uspjehom. Sjedeći pred TV i u birtiji nećemo ništa napraviti za blagostanje. A nećemo niti na baušteli radeći za Nijemca koji zna manje od nas ali je poduzetniji.

Ono što je zanimljivo da su većina bračni parovi, kako to da im bogatstvo nije ‘rasturilo’ brak. Inače Talking tom je nevjerojatan uspjeh, od tako banalne figurice napraviti toliki novac. Tu je bilo i dosta sreće, ali svaka čast.

Zato i je svijet u ovakvoj situaciji i krizi.kad od gluposti kao sto je ova igra moues zaraditi milijardu eura. It sektor u vecini slucajeva fejs,google,instangram,linkedin i sve sto su izlistali na burzama samo sluzi tome da se veliki ulagaci ,vecinom zidovi koji ulazu u startupove i venture capital, izadju iz investicije za 1000-2000 % zarade. Realno su to sve baloni od sapunice koji ili nemaju zarade uopce ići mogu nestati sa trzista u roku par godina.pogledajte firmu sharp koja je izumila lcd tv a sad je propala.isto tako google moze kao i nokija nestati dok si rekao keks.

..žena je talent u svim situacijama ……………….hoće li se bogatstvo multiplicirati, ili neće…pratimo ..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close