EN DE

Vlada predstavila 30 investicijskih projekata vrijednih 13,8 milijardi eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada predstavila 30 investicijskih projekata vrijednih 13,8 milijardi eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U većini tih projekta nositelji su javna poduzeća, pa je Vlada s današnje sjednice nadležna trgovačka društva u vlasništvu države obvezala da joj u roku 20 dana dostave prijedloge financiranja i dinamiku realizaciju svakog pojedinog projekta. Lokalne jedinice Vlada je obvezala da prikupe ponude zainteresiranih investitora u turizmu i u roku mjesec dana ih dostave Vladi. Riječ je o popisu glavnih projekata i taj će se popis povećavati, kazala je premijerka Jadranka Kosor.”

Užas !!! Opet nisu uspjeli privući strane investitore i privatni kapital.

Sada ce, inace izuzetno efikasna, drzavna poduzeca napraviti projektnu dikumentaciju u roku od 20 dana. Fali im samo jedna stvar da bi počeli te projekte. 13,75 milijardi eura. Tu je i nezaobilazni Pelješački most koji se započinje graditi po 47-i put.

Da nije tragično sve objave i najave kojim nas bombardira Jadranka Kosor bi bile smješne.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

super…
neznam kako bih stavio podnaslov ovom članku..
duhovna obnova ili riječ kao lijek,,

Bravo za Vladu. 100 mlrd. kn je prava sitnica. Evo idem i ja kupiti pola New Yorka. Samo ne znam kako ću to financirati, ali i kao vlada imam to u planu… šanse su nam otprilike iste.

razgovor je tekao otprilike ovako:
Jaca:”Ej, ajmo reć da ulažemo milijardu kuna u turizam!”
Debeli:”Ma glupačo, ja se zadužujem tu po desetke milijardi, a ti ovo bubneš. Ako idemo s tim mora biti minimalno bit 100 milijardi.”
Jaca:”Ma ne, to zvuči previše. Ak oćeš ti reci to narodu, ja na TVu sve skrećem pogled i gledam dolje, ni lagat neznam.”
Barba Luka:”a štas tu svađate. evo vid. kup’la meni ćerka mobtel, ima i ono… kalukulator jel. šta’s ve neć smislit. 100 sa 7 i neš je 13,8 milijuna eura (Jaca uskoči:milijardi)….ma dobro štam jebeš. svejedno. zvuči uvjerljivije. kunu nitko ne cijeni…”
popijač:”ma pusti, jaka je kuna…”
barba luka:”jebate jaka ne jaka kuna je kuna, a marka marka (Šuker veli:Euro)…. ma šta me je…te. sam ti šuki sutra se.i narod kak te gazda naučio…a ti novi odi u otvorno reć da je sve ok” (šeks se u pozadini pijan kesi….)

Izvrsno. Kakva vlada, ma kakvi znalci. Evo ulaže se sto miljardi kuna. I više. Eto vidite da gospodardki oporavak ide dalje, unatoč zlobnim komentarima oporbe, ne gine nam kineski postotak povećanja BDP-a dogodine. Samo, prije ovih 13.75 mlrd ojrova sa kojima raspolaže a koje će uložiti izmino efikasna javna poduzeća , treba negdi namaći par miliona kuna da se otvori tiskara da se naštampa tih 13.75 miljardi eura.
Još jednom bravo za vladu, ja se samo bojim da nam šukera ne maznu oni sa vol strita, da ga kupe sa mjesečnom plaćom od 10-15 milona usda, srećom nisu još čuli za njega. Ma ko zna bi li se šuki i prodao, ipak je on domoljub i sve radi samo za svoju zemlju.

New Report

Close