Vlada menadžerima reže plaće za 6 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada menadžerima reže plaće za 6 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jel to smanjenje po onoj”tko ima više uzmi mu manje”. Zašto sebi i menadžerima ne skinu isto 10% koliko su skinuli zaposlenima u javnim službama,(a ne da si skidaju ovako “za šminku” pa si iste nadoknađuju kroz bonuse)?

tri lijevom i tri desnom rukom

Ta zabrana zapošljavanja u javnim poduzećima je u ovom ili onom obliku na snazi valjda već 15 godina, broj tako zaposlenih se u međuvremenu sigurno utrostručio jer birokracija uvijek nađe načina kako zaobići “zabrane” koje su si sami postavili. I koji je sljedeći potez nakon tih 15 godina promašaja? Nova zabrana zapošljavanja u javnim poduzećima!
To je valjda najnaivnija i najbedastija mjera koja postoji jer poslodavac koji ne može zapošljavati neće davati ni otkaze, što onda pogoduje prvenstveno nesposobnim i nestručnim djelatnicima koji su tako puno zaštićeniji nego u uvjetima normalnog protoka radne snage. Dakle, još jedno uzaludno forsiranje statusa quo, sada već groteskno… otprilike kao da ljepite selotejpom napuknuti tank sa 10 tona sumporne kiseline.

trude se jako da stalno najavljuju najbezveznije i najtrivijalnije mjere; najvažnije je da za provedbu istih ne treba nikakav trud, pamet i znanje.

place 6% dole a bonus 10% gore [emo_zloban]

free flow information

Svaki rad je mjerljiv !

Svima oduzmite sve nezarađeno !

.

Još jedan dokaz u prilog tvrdnji da bulumenta na vlasti nema pojma! Ili možda ipak ima pa destruiraju smišljeno?

Klaun sa slike niti ne razumije riječ menadžment!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close