Vlada iza zatvorenih vrata promijenila uprave brojnih tvrtki

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada iza zatvorenih vrata promijenila uprave brojnih tvrtki

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

„Opasna praksa“ kažu u GONG-u, kada se vlada „zatvara za javnost“ i „narušava demokratske principe“, sjednicama „iza zatvorenih vrata“!!!!
Birati, odnosno imenovati članove nadzornih odbora i Uprava javnih poduzeća je odrađeno davno prije sjednice „iza zatvorenih vrata“ već u pripremama za izbore.
Svaka koalicija koja pretendira na vlast već u izbornom procesu, ima svoje kandidate za te funkcije. Upravo je smiješno i komično pratiti kada te na nekom poslovnom ručku ili na nekoja kavici upoznaju i onako diskretno ti došaptavaju kako je to budući predsjednik uprave HBOR-a ili nekog od javnih poduzeća.
Tako da su te sjednice „iza zatvorenih vrata“ neka egzistencijalna komedija a ne drama kao u Sarterovoj drami „Iza zatvorenih vrata“!!!!

Mjenja uhljeb uhljeba! Pa još izmišljene funkcije po županijama…….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Sve gore od goreg. OiV – katastrofa; Hrvatska Pošta – katastrofa, napuhani hdz-ovac koji se već mjesecima prijeti po hodnicima da je on novi predsjednik uprave.

Mogu samo zamisliti kako će kvalitetna rješenja biti za HEP… Bože sačuvaj.

Ništa se neće promjeniti bez korijenite teritorijalne reforme i reorganizacije Javne uprave. A to s ovim strankama nije moguće napraviti. Jedino što preostaje, je da Most, ako želi imati stav i kredibilitet, treba napraviti sveobuhvatnu reformu i onda na referendum. Pa neka narod sam sebe krivi, ako ju ne izglasa. Ovako ostaje samo sjaši Kurta da uzjaši Murta i “moreš li bogati zaposlit mog malog/malu”?

New Report

Close