Vlada guši biznis, regulative previše, a primjena loša

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada guši biznis, regulative previše, a primjena loša

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko guši biznis u Hrvatskoj? Odgovor: biznis u Hrvatskoj guši ne samo vlada, nego cijeli sustav vlasti . Jednako tako zakonodavna kao i sudbena vlast! Biznis u Hrvatskoj guši cijelo društvo!!!! Hrvatski biznismen isto je što i HOMO SACERA!
Ne da nije povoljna klima za biznis, nego su toksični uvjeti poslovanja. Nama ne trebaju reforme, nama treba detoksikacija uvjeta poslovanja. O detoksikaciji uvjeta poslovanja do sada nije još nitko ništa napisao niti razmišljao! Biznismeni toksikaciju osjećaju i svakodnevno proživljavaju!!!!!
Futurističko viđenje: u Hrvatskoj djeluju poslovnice velikih evropskih i drugih svjetskih kompanija i/ili franšize istih. Njih reguliraju njihove nacionalne regulatorne agencije.
Futurističko pesimističko viđenje: scene iz filma ‘Zeleni sojlent’ (Soylent Green, 1973.)!!!!

Najbolje poduzetništvo u HR su političke stranke, gradske uprave i svi koji se zalijepe na sisu proračuna. U takvom okruženju svi ostali su kokoške koje iz dana u dan imaju sve manje perja…

država i državna tjela su karcinom i njihova svrha postojanja je da hrane taj karcinom.svi ostali su ovce za šišanje a privatni sektor brutalno .U Irskoj ne postoji niti jedna osnova po kojoj bi državnik pisao kaznu poduzetniku .Oni mu pomažu da uspije jer hrani državu.Naš karcinom piše zakone sa kaznama od 500 000 kn do 1 m kn .I to pišu ljudi koji u životu nisu za gablec zaradili svojim radom .
Nevaljamo mi kao narod , to je činjenica koju neželimo prihvatiti .Pa hebemu poljaci su danas 50% bogatiji od nas i napreduju .Kroz par godina nas Rumunjska prelazi aloooooooo.Nema veze nadhebvt ćemo se sa kosovom i albaniom. Ipak su to gospodarske sile.lp Zlatko

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close