Danas sam si kupil i probal prvu Nikoretu. E, bilo je meni v životu hudo od svega i svačega…. eli ovo…
Hudo mi je u MP3, ali danas još ni jenu nisam spušil….
[img]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/sick/sick0021.gif[/img]
..prijatelju, ostavija mi did 3 jutra duhana, 2 jutra san proda Adrisu, a jedno jutro san mislija tebi dat da pofumaš….a sad neznan što ču [tongue]
..prijatelju, ostavija mi did 3 jutra duhana, 2 jutra san proda Adrisu, a jedno jutro san mislija tebi dat da pofumaš….a sad neznan što ču [tongue]
Ja celo vreme si kontam da si na travi…. jebote, kak se čovek more zajebat. Kaj ne.. [wink]
…ma ja san ti na travi jedanput sedmično …,sa prijateljima
..navukli su me na nekakve loptice i štapove, a ne ide mi baš….nikako u rupicu pogodit
..uspija san Ivu pogodit u čelo , pa je reka da me neče više vodit..
..maaa, opasan sport, nije to za mene [smiley]
…ma ja san ti na travi jedanput sedmično …,sa prijateljima
..navukli su me na nekakve loptice i štapove, a ne ide mi baš….nikako u rupicu pogodit
..uspija san Ivu pogodit u čelo , pa je reka da me neče više vodit..
..maaa, opasan sport, nije to za mene [smiley]
Čuj, to ti je kak i pentranje po bregu. Ko zna zna, ko nezna tome je frka-panika.
To kaj je Iva dobila po čeli, možda njoj i nije tak pak prevelika greda, morti je kaj drugo.
Možda ti je baš to kaj nisi pogodil v rupicu…možda štap nisi držal kak spada…. možda, možda ni štap ni loptice nisu bili kak spada. Vrag si ga zna!
[wink]
Nego znaš ono….
Dok se sretnu šljakeri – igra se nogomet
Dok se sretnu direktori – igra se tenis
Dok se sretnu manageri – igra se golf
…
Koja je poanta?!
Poanta je v tome da, čim je funkcija veća "loptice" (eng. balls) su manje.
[cool]
..ma ne govorin ja o Ivi , nego o mom prijatelju Ivi.., on ti je dotur , samo nema ga u zadnje vrime , jerbo ga za dva tjedna čekaju neke obaveze pa je zauzet…., a njemu ti je najdraži đepni biljar…., kaže on…dok piše planove i programe,…što i kako dalje , da obavezno dok u desnoj drži naliv-pero, livu zavuče u đep i zaigra ….nako po skrivečki
[wink]
…as ti ga miša…ni ni čudo da su vam ženske same…doturi činidu đirove na balote…a drugi paridu oči na kurobeksa… [cool]
…as ti ga miša…ni ni čudo da su vam ženske same…doturi činidu đirove na balote…a drugi paridu oči na kurobeksa… [cool]
Ne vređati partviše i kuhinjske krpe … [wink]
Koja je poanta?!
[cool]
Sjetil si me one "Čim je životinja veća ljubav je manja "…..u početku je mišek ,picek…..onda dojde svinja …. konj …..i …..ne bum dalje [rolleyes]
Koja je poanta?!
[cool]
Sjetil si me one "Čim je životinja veća ljubav je manja "…..u početku je mišek ,picek…..onda dojde svinja …. konj …..i …..ne bum dalje [rolleyes]
[/quote]
Može biti i tak, ak se radi o ljubiteljima životinja….
a ima i ono prvo je "sunčeko moje" a za par let "sunce ti tvoje"
[wink]