kak je mare prva lavica koja ima rođendan ja sam počela tražiti prigodne pjesme…..evo jedne mare…
MILADIN SOBIC Kad bi dosla Marija
http://youtube.com/watch?v=TuFWI_EXP0U
Pa kaj je i maremar lavica? Fakat lavova i lavica ima ovdje copor cijeli [thumbsup]
[/quote]
A tko inače ima hrabrosti boriti se sa međedima na burzi..? [lol]
Stid obilježava u čovjeku unutrašnju granicu grijeha.
Gdje se zacrveni, tu upravo počinje njegovo plemenitije ja.
Hebbel Friedrich
Izreka je krasna..
samo se pitam dali se to i na crobex odnosi
[wink]
evo mare i za danas jedna..a kaj se tiče cajki ne znam ja to naći [wink]…nadam se da si žensko da opet ne bi bilo [lol]
Marija – Divlje Jagode
http://youtube.com/watch?v=BAsJSfgwBpc
evo mare i za danas jedna..a kaj se tiče cajki ne znam ja to naći [wink]…nadam se da si žensko da opet ne bi bilo [lol]
Marija – Divlje Jagode
http://youtube.com/watch?v=BAsJSfgwBpc
hehehehe,neznam ni ja naći cajke tako da sam se "ponadala" da je netko vještiji..
a to dal sam žensko ili ne? hmmm,malo si me zbunila,budem provjerila pa ti javim..
[lol]
ps.nije ni ćudo ako nisam sigurna,ma plavuša sam [wink]
ajoooj ..mare moja kak ti meni ličiš na nekoga…jako plavoga [lol] …greška u rodu …mislila sam reči plave [wink]
ajoooj ..mare moja kak ti meni ličiš na nekoga…jako plavoga [lol] …greška u rodu …mislila sam reči plave [wink]
grška,greška drago moja…ženskica i pol sam ,kaže muški rod [wink]
na slijedečem okupljanju sam sa vama,bit češ razočarana ako očekuješ"plavokosog" [lol]
Neznanci
Dobre stvari stranaca na ulici je da
rijetko koji te zamijećuje, i to je sasvim dobro.
Neki puta su grubi i neuljudni, ali neki puta si i ti.
Nepostojeći su za tebe isto kao što si ti nepostojeći za njih,
i teško ih je razumijeti ali ih je zato lako osuditi.
Ipak, svaki stranac kojeg sretneš
ima dobrotu i ljepotu koju jednostavno ne možeš vidjeti.
Pokazuju ti lica drugih ljudi koji žive na planeti. Stranci su tvoj tihi suputnik na putovanju kroz postojanje.
Netko koga nikad nećeš upoznati, koga nikad nisi sreo i vjerojatno nikad više niti nećeš, dovoljno je pažljiv prema tebi kao ljudsko biće i posvećuje ti malenu pažnju, poput pridržavanja vrata ili pokazivanja puta.
Često ti se osmjehuju samo zato što si im se ti osmjehnuo.
grška,greška drago moja…ženskica i pol sam ,kaže muški rod [wink]
na slijedečem okupljanju sam sa vama,bit češ razočarana ako očekuješ"plavokosog" [lol]
[/quote]
dočekujem ja prosjedoga…. [lol]…. niš se ti ne boj [lol] mare…. od plavokosih upada bu štitil biber [shocked]
U 108.godini umrla najstarija blogerica
Australka Olive Riley, za koju se vjeruje da je najstarija blogerica na svijetu, umrla je u 108. godini u domu za umirovljenike. Nakon što je pred dva tjedna na vlastitom blogu napisala posljednji post, Olive je prirodnom smrću umrla u subotu, što je rastužilo tisuće njezinih forumskih prijatelja i blogera.
Izvor N.list
…eto,nikad nije kasno… [thumbsup]
Ajmo cure prognoza kako će Dinamo proći večeras?
Ajmo cure prognoza kako će Dinamo proći večeras?
…a da pitaš malo lakše pitanje… [rolleyes]