…kako sam proveo jučerašnji i pol današnjeg dana……..
ko dfrenda u firmu je došel njegov prijatelj bioenergetičar
frajer me centriral i osvježio
čak me nakon nekog vremena podigo sa tla …i on i ja smo bili šokirani
REKEL MI JE DA SAM JAKO NADAREN ZA LEVITIRANJE
pomislih si …konačno da sam za nešto nadaren
odma sam doma sinoć krenuo levitirati
nemrete verovati koja je to zahebancija….uzivo sam
jedino kaj sam se sav strgan probudil
pofuk
p.s. stvarno imam dojm da frajer kuži….kak je samo našo za kaj sam talentiran
interesantno, dapače
VRLO INTERESANTNO….ma di si pofuk????
skoro sam preš na tablete kaj te nema!!!!
baš sad nekaj gledam vani….u zrak….i prva pomisao mi bila da ću baš Vas ugledat,
kad sam malo dublje analizirao, skužio sam da to kruži roda iznad pokošenog polja…
a jbg…počima mi se priviđat….
nego čul sam da ste se i Vi dali zapisat za onaj izlet na grand kanjon…pa ćemo da vidimo čija maca crnu vunu prede, i kolko ima istine u tom Vašem levatu što VAs scentrirao i naučio levitirat…
baš se otvoril kiosk sa sladoledom na drugoj strani kanjona, pa ćete mi donijet kornet….
naravno platiću i Vama, samo Vas bih lijepo molio…..
NE oblizujte ga sa strane dok levitirate, kao brzo se topi, a Vama žao majice da si je ne pokapate,
jel ne ližem za nikim…….
joj, lakše mi….
Thanks pofuk, da te nema, trebalo te bi izmislit….
interesantno, dapače
VRLO INTERESANTNO….ma di si pofuk????
skoro sam preš na tablete kaj te nema!!!!
baš sad nekaj gledam vani….u zrak….i prva pomisao mi bila da ću baš Vas ugledat,
kad sam malo dublje analizirao, skužio sam da to kruži roda iznad pokošenog polja…
a jbg…počima mi se priviđat….
nego čul sam da ste se i Vi dali zapisat za onaj izlet na grand kanjon…pa ćemo da vidimo čija maca crnu vunu prede, i kolko ima istine u tom Vašem levatu što VAs scentrirao i naučio levitirat…
baš se otvoril kiosk sa sladoledom na drugoj strani kanjona, pa ćete mi donijet kornet….
naravno platiću i Vama, samo Vas bih lijepo molio…..
NE oblizujte ga sa strane dok levitirate, kao brzo se topi, a Vama žao majice da si je ne pokapate,
jel ne ližem za nikim…….
joj, lakše mi….
Thanks pofuk, da te nema, trebalo te bi izmislit….
nemojte mi se unaprijed zahvaljivati zato što još nemam dozvolu za letenje u levitirajućem položaju tako da ćete se morati još jedno vrijeme strpiti da Vam donesem kornet……nadam se puno manje nego sto ja čekam da me se odmemorira
pofuk
sec, da, da OK reći ću mu….
evo baš sam se čuo sa susjedom iz Bosne, nemate brige za dozvolu….smatrajte to sređenim….
nisam mu spominjao da se bavite dionicama i BTW pošto je stvar hitna, a jako rijetka, mislim da će i cijena biti malo viša, no ipak mnogo niža pošto ide preko mene….
Vi samo pazite u noćno letu da se ne zbubate u kakav neboder i mislim ono
"dok letiš…NE pij"
samo da pitam, mislim NOVO mi je sve ovo, a i totalno sam zbunjen….
jel Vam treba kakva pista za uzlet- dolet il onak ko HARIJER s mjesta????
možda je glupo pitanje, al meni se čini na mjestu…
znate kaj mi je taj moj učitelj za levitaciju rekao???
rekel mi je da dost dugo nije imao tako nadarenog učenika i da bi moga doći do stadija da svojom glavom i energijom podignem cijenu dionice ako budem našao smiraj u sebi jer da je sve u glavi
neznam kolko će mi trebati vremena da to naučim ali mi juče uopće nije išlo loše sa osnovama levitacije…….ako mi ne vjerujete danas bum se snimil na mobitel kad sam kod njega na tretmanu pa bute vidjeli……pol grada zagreba mi se smije i neka je tako……čak mislim da se sprdaju samnom….ALI BUDU ONI VIDJELI KAD BUDU SLJEDEĆE GODINE U OVO DOBA OSTALI U ŠOKU KAD VIDE NEKU SPODOBU NA NEBU A NA LEVOJ RUCI PIŠE pofuk AIRLINES………..aha……jedva čekam kad sletim na hitrow kad bum išel u london na olimpijske igre………UOPS….samo malo……nož mi se zakačil sa prsa……ipak je učitelj bil u pravu kad je reko da imam odličnu energiju za levitiranje
pofuk
ma BRAVO za učitelja,
a nadam se i za učenika, da neće prenisko padat…i eto ne letit iznad bešteka,
no dobro ni sve ptice odmah ne polete , već se zbubaju tu i tamo…
mislim totalno bi čudno bilo kad bi mladi orao donio odmah zeca u gnijezdo…mora prvo kljucat po prašini i tražit crva….
ajde bit će mi drago kad budem pekao roštilj, da se više nećete izgovarat na gužvu u prometu, već zrakom piknete, taj čas do d. sela…
kad naučite dobro, nadam se će moći i gajba u tovarni prostor…
eto osunčali ste mi dan, bez obzira na ovo vrijeme vani, čak ni ne pratim, a znam da sam u minusu,
no tu mi nemrete pomoć, jel vi pomažete samo onima u plusu….
ništ, ugodan ostatak dana u letu…..
bogami……ima učitelj prav….sad sam gledo jednu dionicu vuru vremena….prenosio sam joj energiju i počeli su se nabidavati na njoj…..sjajna je stvar to prenosenje energije
pofuk
mi morete dati mig…onak ko desni kroše,
išel bi pobrati mrvice s te dionice, naravno kad Vi obavite kupnju….
Vidite izgleda da ću morat i ja upisat kod tog učitelja, al’ samo ovaj dio za
prijenos energije
dalje,a ni više mi nije potrebno…sačuvajte mi mjesto u razredu, upisujem čim završim ovo…
nego znate da se na tržištu pojavila nova žarulja!?!?
izmislio je neki kinez….
princip rada je sasma kontra od svega dosad viđenog, naime kad pritisnete prekidač, po danu u sobi il bilo gdje…WC-u recimo….nastaje totalni mrak….
naime radi se o proizvodu s doživotnim jamstvom, a koje iz svjetla pretvara prostoriju u mrak, i ako kome nije jasno, kao što tvrdi proizvđač iste, tj. ako imate primjeddbu ili reklamaciju na proizvod, u roku par dana dolaze dva kineza osobno i stvaraju vam mrak pred očima….
kako proizvođač tvrdi radi se o jako ekskluzivnom i atraktivnom proizvodu i sam se pita zašto je nije prije izmislio…kaže sve žarulje rade po principu da rasvjetle prostor, kaže ja sam išao obrnutom logikom…..možda netko treba da mu se prostor zamrači paljenjem svjetla….i tako je sve krenulo….
u Kini i na otocima zasad prodaja ide odličnojel istu prodaje "ekipa"….
u fazi smo na razvijanju "štedne verzije"….
molim VAS ako znate boga prestanite me nasmijavati….vidite da sad šaljem svoju bioenergiju na 2 dionice …..moram biti skoncentriran jer istovremeno za još jednu radim TA
unaprijed hvala
pofuk
p.s. inače kaj se tiče štednih žarulja …to je tep pustio u proizvodnju…..
znate kaj mi je taj moj učitelj za levitaciju rekao???
rekel mi je da dost dugo nije imao tako nadarenog učenika i da bi moga doći do stadija da svojom glavom i energijom podignem cijenu dionice ako budem našao smiraj u sebi jer da je sve u glavi
neznam kolko će mi trebati vremena da to naučim ali mi juče uopće nije išlo loše sa osnovama levitacije…….ako mi ne vjerujete danas bum se snimil na mobitel kad sam kod njega na tretmanu pa bute vidjeli……pol grada zagreba mi se smije i neka je tako……čak mislim da se sprdaju samnom….ALI BUDU ONI VIDJELI KAD BUDU SLJEDEĆE GODINE U OVO DOBA OSTALI U ŠOKU KAD VIDE NEKU SPODOBU NA NEBU A NA LEVOJ RUCI PIŠE pofuk AIRLINES………..aha……jedva čekam kad sletim na hitrow kad bum išel u london na olimpijske igre………UOPS….samo malo……nož mi se zakačil sa prsa……ipak je učitelj bil u pravu kad je reko da imam odličnu energiju za levitiranje
pofuk
mislim da ste mi, proletili iznad glave, gospon pofuk, ali bili ste na tepihu i to od onog prijatelja od gospodina silvestra, onoga kaj mu ga je za vas donio iz bosne. molim vas, kada ste već gore, neka vam oni, koji su još poviše vas prišapnu kaj nam se piše, jer imaju bolji pregled igre…a možete pogledati i u soc od kave, u koji morate pritisnuti srednji prst za želju….