OBAVIJEST
MA U 3,14 ČKE MATERINE ODI pofuk
sad gledam neki koncert na tv novoj od nekog nesretnika i vise mi nis nije jasno a utvaram si da ipak nekaj kuzim o mjuzi
evo Vam sevdah a ne ovo na tv
http://www.youtube.com/watch?v=bFzJyVFhQDk&feature=related
sta ne dopelaju ovo dvoje u zgb?????
ma u 3,14čke materine pofuk odi pa ovi su pokojni
nis odo ja na drugi svet jer vise ni pravi sevdah nemres da cujes na ovome svetu
pofuk
ne idi pofuče…[cry]
u ‘Sofri’ na borovju se može naletiti na dobar sevdah, ako gazdarica ne štedi na muzikašima….a ni klopa bome nije loša [thumbsup]
sad mi stvarno nista nije jasno
evo i drugarica Alka se pojavila na koncertu??????????????
mislio sam da je ovaj zemo prvo grlo balkana ali eto i nje
e sad je preoradila ona sadomazo linija u mom karakteru…….pise na teletekstu da ce ona netalentirani bosanac za humor nastupiti…..gledam koncert do kraja i jos cu traziti bis
pofuk
sta je sad ovo??’????????????? i nekakav djole se pojavio????????????????????????
strasno
pa mi smo stvarno nacija u kurcu……..mozda su nam jedino srbi ravni ali to su ionako isto stoka ko i mi
uzas
pofuk
kaj je sad ovo??????????????
okrenem na hokej i u 21. stoljecu glavni igrac na terenu se zove bidermayer
auh…….danas jos jedan sok na tv i leti tv kroz prozor
pofuk
nis…..stvarno mi ni dobro
nis nema na televiziji……dobro mi je rekla sekretarica da idemo kamenovati srpsku ambasadu kad su kreteni ukinuli bracu karic TV….tamo se barem moglo pravih gluposti nagledati
najbolje mi je bilo kad je bogoljub na izborima govorio da svako selo mora u srbiji da izgleda ko mali prekrasan gradic samobor u hrvatskoj….i dobio po piksi
idem malo ovog ljeka izkonzumirati….nakljukati se pilseva i u krpe
http://www.youtube.com/watch?v=0Cte91FKqAI
pofuk
Muškarac je već na pola zaljubljen
u svaku ženu koja ga sluša…
Brendan Francis
zena biva vec udana za prvog muzjaka koji ju saslusa
pofuk
BARAK OBAMA
OSNOVNI ZDRAVSTVENI PODACI
Obama je visok 185 centimetara i težak 82 kilograma. U mirovanju srce mu kuca 56 puta u minuti, što je ocijenjeno vrlo dobrim rezultatom, a krvni tlak mu je 150 kroz 62. Vid mu je odličan.
SAD TREBA VIDJETI KAK CE SE TO OVAJ TJEDAN ODRAZITI NA AMERIKANCE I ESENPI………DA I JOS GUTA KETONALE FOL ZBOG KOLJENA ALI JE TO NAVODNO INSAJDERSKA I KOLESTEROL MU SE KOTI I RAZMNOZAVA PO TIJELU ALI TO NISU HTELI DA OBJAVIM ZBOG MISEL ISTO KAO STO NI OBAMA NE VOLI KAD MISEL OBJAVI DA IMA CELULIT
pofuk