dobro si se izvukel, pametan si ti mali [lol]
pa vecina muskih je otisla ali su sve žene ostale
nis mi nije bilo jasno
pogledom su ga skoro pojele na licu mjesta
pofuk
nis mi nije bilo jasno
pofuk
[/quote]
kaj ti je tu čudno. žena voli sigurnost koju joj daje muškarac koji se na vrijeme pobrine gdje će je sahraniti i da to sprovede čim prije. [tongue]
Idealan muškarac je onaj koji ne pije
ne karta, ne okreće se za drugim ženema,
ne svađa se i – nema ga.
M.Dietrich
[wink]
nis mi nije bilo jasno
pofuk
[/quote]
kaj ti je tu čudno. žena voli sigurnost koju joj daje muškarac koji se na vrijeme pobrine gdje će je sahraniti i da to sprovede čim prije. [tongue]
[/quote]
pa iskreno nije mi bas to tak djelovalo…….cak sam imo dojam da je nastao neki metež i za ostalim stolovima gde su bile zenske ……neverovatno je izgledalo ……ko da je mik dzeger doso u tu kafanu,a muski su isli samo za njim i pitali kaj da kupim……kaj da kupim ……..koja je najbolja investicija????
i taj gospodin iznerviran od navlacenja za rukav potencijalnih investitora,uzivajuci u vrisku zenskog djela publike je rekao ….pa vidis kakvo je stanje na burzi….a gle tek kakvo je stanje u birtiji……u ovome trenutku ti je najbolja investicija po meni prezervativi i to ne da drukam nego cak ni nemam interesa jer sam ja u sretnoj vezi pa vec kad Vam nemrem sa sigurnoscu dati neki tip onda barem da uzivate u slobodno vrijeme
pofuk
"Zašto su muškarci kao snježna oluja?"
"Nikad ne znaš kad dodju, koliko centimetara će donijeti i
koliko dugo će trajati.."
Idealan muškarac je onaj koji ne pije
ne karta, ne okreće se za drugim ženema,
ne svađa se i – nema ga.
M.Dietrich
[wink]
pa mogla je to krace reci
idealan muskarac je muskarac na heroinu
pofuk
…pa da završimo ovom…
Ženi nije dovoljno da dobije najviše od muškarčeve sreće,
nego da što više otme od njegove slobode…
J. Dučić
…pa da završimo ovom…
J. Dučić
zena je po vokaciji predator tako da je bolje da zavrsimo sa nekom drugom jer ova bas i nije dobra za laku noc
pofuk
…pa da završimo ovom…
J. Dučić
zena je po vokaciji predator tako da je bolje da zavrsimo sa nekom drugom jer ova bas i nije dobra za laku noc
pofuk
[/quote]
svakodnevno se cijela predaje svojoj obitelji a usput vodi i još neke duge borbe bez predaje. zbilja je žena predator. noć ! [smiley]
pofuk
[/quote]
svakodnevno se cijela predaje svojoj obitelji a usput vodi i još neke duge borbe bez predaje. zbilja je žena predator. noć ! [smiley]
[/quote]
tu se apsolutno slazem sa Vama….totalni predator jer muskoj jedinki nedaje bilo kakav izbor jer sve preuzima na sebe…….daklem predator je…….pogledajte samo od biljnog,zivotinjskog,filmskog pa da ne nabrajam dalje kojeg svijeta
pofuk