Vidošević: Za izlazak iz krize potrebno 10 godina

Naslovnica Forum Komentari članaka Vidošević: Za izlazak iz krize potrebno 10 godina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma taj VIDOŠEVIĆ ne da je lud već bezobrazna drska lopovčina šta je samo napravio u HAJDUKU koliko je pokrao tu rekrtari privatnike pa on da pametuje koliko ga afera veže bože sačuvaj kakav čovjek

Sramota je dase ovim štakorima što pokradu što god stignu uopće dozvoljava da pričaju, Goli Otok bi bio premija za ono šta je sve radio ovih godina predsjednik HGK i sada se javlja do sada je sve bilo pet.

Počeo je sa kampanjom za predsjednika, dobro se nakrao svih ovih godina lizao se sa Tuđmanom i sada treba još steći simpatije kod naroda i eto njega za predsjednika.

Lopov kakvog je davno trebalo strpati u zatvor.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Jel, a kak gradi dvorac u Zagrebu, upravo sa novcima kaj je zdipio na burzi, kak ga nije sram, kriza je stalno ali nikad za njega, lopovčina jedna.

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

ha ha pa koliko se sjećam on je ionako rekao da smo u krizi oduvijek. ovo je dakle dobra vijest, što je jedno pišljivo desetljeće prema cijeloj vječnosti.

Osim što je prodao "zlatnu koku" (dalmacijacement) ništa značajnije taj čovjek nije napravio. Stalno se povlači po nekim odborima, komorama i sličnim birokratskim tvorevinama.

ma dobro…sve to, samo kako je naš ministar financija došao na 2010. K’o fol uvezli recesiju, pa ćemo tako i oporavak. Ma mo’š si mislit…koje bahatosti.

ne vidim krizu,samo slusam i citam o tome.kada po cesti budu krave i magarci tada mozda bude kriza,ali i to je zdrav zivot,zar ne?

jel to onaj što bi se tija za precjednika kandidirati
valjda misli kad kaže za 10 gd krize al u slučaju da on postane precjednik brže će to rješiti

il možda nije tako

Postanite Eu-robovi

New Report

Close