VIDEO: Je li ovo najmoćniji smartphone na svijetu?

Naslovnica Forum Komentari članaka VIDEO: Je li ovo najmoćniji smartphone na svijetu?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Stvarno bih volio znati koji su kriteriji da bi neki uređaj (televizor, monitor, računalo, mobitel…) postao hrvatski, srpski ili proizvod HG Spota, M Sana ili nekr druge kupi-prodaj firme ??
Dali je to činjenica da je na njega netko naljepio naljepnicu sa bezveznim izmišljenim brandom koji se ničime ne može povezati sa hrvatskom, srbijom, HG Spotom, M Sanom itd. ili možda stvarno treba uložiti neku kunu, dinar, dolar u njegov razvoj / proizvodnju.
Ne usuđujem se tvrditi za Srbiju (mada sam duboko uvjeren) alu u Hrvatskon NE POSTOJI FIRMA ILI POJEDINAC KOJI JE I JEDNU LIPU ULOŽIO U NEŠTO TAKVO. Hrvatska nema čuvjeka niti time koji je u stanju osmisliti a kamoli napraviti bili kako smiješan i neintaresantan mobitel, monitor, računalo…. Čak ni izmišljeni brandovi, tipa Vivax Forcebook i slični nisu ekskluzivni za pojedine kupi-prodaj firme nego isti uređaj pod istim imenom prodaju i neki Česi, Slovaci … koji takođet tvrde da se radi o upravo njihovom proizvodu.
MOLIM VAS, prestanite objavljivati ovako glupe neistinite i neistinite članke, a ako ih već objavljujete, onda nas obavjestite što je to točno u nekom npr. mobitelu napravljeno projektirano osmišljeno od strane nekog hrvata ili hrvatske kompanije, gdje se to proizvodi i po kojoj je osnovi hrvatski proizvod.

PRESTANITE NAS LAGATI !!!!

Imbrica, a da procitas clanak ponovno, naime moguce da te je zavaralo ono Yu, ali mobitel je indijski, a ne hrvatski :).

Rusitelj vlade ^_^.

Imbrice, smiri se…sve je u redu.

Kum mi ima prethodni model (od prosle NG) YUREKA
i jako je Ok … i sve za 110 EUR (onda cijena) .. a moze se kupiti i na Amazonu

New Report

Close