Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ovo je smijurija, kao uostalom i cijela burza…..
Prvo nas tjednima mrcvare i spuštaju svako malo sve nize i nize po par desetaka komada…..i onda kad im se smili udaraju full force po asku…..odnosno vracaju cijenu kao da nista nije bilo…..

Najvjerojatnije da kupuje trezor ili netko tko je na vrijeme prepoznao potencijal ove dionice

Šta je ovo, svi ste na moru…
Pa naravno, lako je trošit pare kad su rezultati ovakvi.. [thumbsup]
Ova naša nelikviduša ne trza previše, al doći će i taj dan kad će nas nagraditi.

Vaš link

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

sad ce to na 80 minimalno 90 vjerojatno a 100 hm malo teze ali moglo bi i to!!!

Po meni je cijena ove dionice na burzi vrlo realna jer ista nije pala par puta ili desetak puta ko druge, u odnosu na nivoe 2007-2008 vec je vrijednost VERNa tek prepolovljena kao npr HTa.
I to je to ? Slazete se?

Istina nelikvidna dionica, ali dosta stabilne vrijednosti i velikog potencijala.
Prognoze Hanžekovića se ostvaruju.

Po meni je cijena ove dionice na burzi vrlo realna jer ista nije pala par puta ili desetak puta ko druge, u odnosu na nivoe 2007-2008 vec je vrijednost VERNa tek prepolovljena kao npr HTa.
I to je to ? Slazete se?

Teško je reć što je realno. Bilo je ovdje govora da fundamenti nisu baš sjajni i donekle se slažem. Al ni to nije sveto pismo, čini me se da glavešine znaju što čine, što pokazuju i zadnji rezultati.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

cudna je ova vern … sve me vise cese

http://www.seebiz.eu/genera-lijekovi-sklopili-ugovor-s-pfizerom/ar-44709/

Jučer uzeo 700 komada, aj’ mi danas prodajte još 300, pa da prije poskupljenja zaokružim na hiljadarku [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Jučer uzeo 700 komada, aj’ mi danas prodajte još 300, pa da prije poskupljenja zaokružim na hiljadarku [wink]

pa imas na prodaji koliko os , sta ne kupis nerazumin?

Lijep mi prosjek, neću da ga kvarim….je l’ sad razimiješ? [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close