VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono ujutro 764 komada Varteksa što je prošlo po 75 kuna ja sam kupio, skinuo s prodaje, jer mislim da je vrijeme za to…nisam pogriješio, nakon te transakcije kupnja se jako pojačala i nudila 75 kuna….a nitko ništa pohvalno nije o Varteksu pisao…

Danas sam dokupio Varteks. …mislim da će ispod 80 teško pasti…prodaja je tanka…lako ga je sada dizati…a pitanje je dana kada će se na to odlučiti veći dioničari Varteksa.

Ali vidi vraga poslije tvoje kupnje ode na 76.00 kuna. Ako veći dioničari odluče izlaziti ode to još dolje.
Nije da ti predbacujem ali ne vjerujem u budućnost naših tekstilaca ( KMSK,PUNT, SLMK i ostali ).
Mislim da će ulaskom u EU svi oni u stečaj. ( bolje i to nego da radnici rade 12h za 2000 kuna )


Ali vidi vraga poslije tvoje kupnje ode na 76.00 kuna. Ako veći dioničari odluče izlaziti ode to još dolje.
Nije da ti predbacujem ali ne vjerujem u budućnost naših tekstilaca ( KMSK,PUNT, SLMK i ostali ).
Mislim da će ulaskom u EU svi oni u stečaj. ( bolje i to nego da radnici rade 12h za 2000 kuna )

Na kojem volumenu je to 76 završilo, niti 10.000 kuna, koji pad, ajme, svi izlazite da možemo jeftino kupovati. Sad si ga zaglibio znalac. Jel vidiš ovaj 1H nalog na kupnji i rupu na prodaji? Što ti to govori?

do 01.06.06. Varteks je na 200….a do tada vi brinite o njemu, ja sam željenu količinu kupio i ćekam, barem ne moram još i na varteks misliti, a do jučer , bogami, jesam…


znalac: ” Ali vidi vraga poslije tvoje kupnje ode na 76.00 kuna. Ako veći dioničari odluče izlaziti ode to još dolje. Nije da ti predbacujem ali ne vjerujem u budućnost naših tekstilaca ( KMSK,PUNT, SLMK i ostali ). Mislim da će ulaskom u EU svi oni u stečaj. ( bolje i to nego da radnici rade 12h za 2000 kuna ) ” Na kojem volumenu je to 76 završilo, niti 10.000 kuna, koji pad, ajme, svi izlazite da možemo jeftino kupovati. Sad si ga zaglibio znalac. Jel vidiš ovaj 1H nalog na kupnji i rupu na prodaji? Što ti to govori?

Vidim i govori mi da je to skriven nalog ( recimo može biti i jedna dionica )

Ako je zimzelen počistio do 80 kuna kao što kaže, onda je promet poslije njega iznosio samo 10.000 kuna.
Nisu se ulagači baš potrgali za ovu dionicu.
Ostajem kod svog mišljenja. 99% tekstilaca zrelo je za stečaj. To su vrlo neatraktivne dionice jer je poslovanje takvih tvrtki vrlo vrlo loše. Radnici se otpuštaju, pogoni zatvaraju, preživljava se od lohn posla, plaće su male itd.

A vidjet ćemo zimzelenovu prognozu 01.06.

Pozdrav

tko ima oči taj i sad vidi !

Onda počisti sve do 150. Fino ćeš zaraditi u par mjeseci.

Znam, al’ mi se ne prodaje ni janaf ni hrdh ni fnvc ni bd62 ni elpr ni tnsa ni indg ni zlar…..jer i na njima ću fino zaraditi u par mjeseci…..

A ti digni margin onda.

Ovih dana mi se diže Varteks, a ne margine.


Ako je zimzelen počistio do 80 kuna kao što kaže, onda je promet
poslije njega iznosio samo 10.000 kuna.
Nisu se ulagači baš potrgali za ovu dionicu.
Ostajem kod svog mišljenja.

Nisu se baš ni trgali za LKRI oko 100 kuna, za ATPL na 60 kuna, ali kada se postigne primamljiva cijena, onda se i likvidnost povećava. Osim toga VART mijenja i strategiju poslovanja, neće više bit samo tekstilci

Da često se zbog krive optike prave greške.
Još dugo će trebati mnogima da počnu drugačije gledati na Varteks.
Varteks živi od tekstila, ali se bogati od trgovine. To znači da će sve svoje trgovine i robne kuće, a mnoge već jeste, renovirati i u njima znatno podići kvalitetu usluge. Te, da će u njima prodavati, a u mnogima već prodaje, stranu skupu robu. Te, da će prostor u središtu Varaždina osloboditi za gradnju stambeno-poslovnog objekta…preseljenjem.

Da li sem mene još netko vjeruje da će Varteks tjedan završiti na 100 kuna?…..otišao bi on i na 120 da nam nije tako loša tekstilna industrija kako neki dan reče jedan naš uvaženi gospodin……

New Report

Close