naravno da je gadno. bit će i gadnije.
kod nas da ne pričamo što slijedi, ali to je jasno svima osim ovim UP UP drukerima koji žele navući što više ljudi u dionice dok je crobex još visoko na 1900 bodova. bit će uskoro plača i škrguta zuba, ali što se može, povijest se uvijek ponavlja i ponavlja [bye]
[/quote]
hehe naš dimo je uplanirao svih svojih 5000 EUR koje je kupio po 7,30, prodati ma jesen po 8,50 , te uletiti u dionice na crobexu 750 hahaha
[lol] [cool]
Sama činjenica da se ne ide u veliku depresiju IMHO isključuje crobex ponovo na 12xx, što IMHO bilo dno, tada si trebao kupiti umjesto da si čekao crobex 500.
prijatno!
kod nas da ne pričamo što slijedi, ali to je jasno svima osim ovim UP UP drukerima koji žele navući što više ljudi u dionice dok je crobex još visoko na 1900 bodova. bit će uskoro plača i škrguta zuba, ali što se može, povijest se uvijek ponavlja i ponavlja [bye]
hehe naš dimo je uplanirao svih svojih 5000 EUR koje je kupio po 7,30, prodati ma jesen po 8,50 , te uletiti u dionice na crobexu 750 hahaha
[lol] [cool]
Sama činjenica da se ne ide u veliku depresiju IMHO isključuje crobex ponovo na 12xx, što IMHO bilo dno, tada si trebao kupiti umjesto da si čekao crobex 500.
prijatno!
[/quote]
U ovoj našoj bari ne bih isključivao ni jednu opciju. 12XX je moguć ponovno, ali ne baš previše vjerojatan.
BTW
Ameri dobro odrađuju korekciju. Mi to stoički podnosimo.
[lol] [cool]
prijatno!
[/quote]
Ovaj Vaš post je uprvo primjer druka na dolje jer ste još uvijek dijelom u cashu ili ste jutros prodavali nastojeći izazvati paniku i priželjkujete utovar po nižim cijenama.
Crobex ispod 1700 bodova možete samo sanjati, a ako kroz koji dan ne uđete u dionice biti će vam jako žao unatoč hrpi drukerskih postova. Sramota je da ljudi kao vi uopće egzistiraju, a komoli da trguju na burzi i rade kao djelatnici u brokerajima, guleći kožu svojim naivnim investitorima i pokušavajući navući što više jadnika svojih negativnim postovima.
Samo zahvaljujući onom nesposobnjakoviću, narcisoidnom Samodolu još uvijek niste u zatvoru, kamo vam je i mjesto. Ali na kraju sve dođe na svoje, pa tako i g….. kao vi na kraju plate račun za sva sranja koja su počinili drugima. Sve se vraće sve se plaća.
??? ako je islo mene
Nikada nisam napisao druk na dolje.
100% sam u dionicama, i uopće ne trgujem, čekam bulj-market.
Dodatne pare sve trošim na čisti hedonizam kao hedge od smaka svijeta
prijatno!
??? ako je islo mene
Nikada nisam napisao druk na dolje.
100% sam u dionicama, i uopće ne trgujem, čekam bulj-market.
Dodatne pare sve trošim na čisti hedonizam kao hedge od smaka svijeta
prijatno!
ma sumnjam da je išlo na tebe nego vjerojatno na kolegu Dimu.
Inače, ja ne znam kaj se pjenite na kolegu Dimu, ja mu uvijek dajem 100ice. kad god se on pojavi na forumu ja lijepo kupujem. zna čovjek.. pustite ga neka piše i neka mi pomogne kupiti još jeftinije.
stvarno ste čudni kolege, zamislite da nema kolega poput Dime, i da su svi u dionicama… pa tko bi kupovao? umjesto da budete sretni da ima kolega poput Dime i da molite boga da ih je još više, vi se na njega obrušavate. Kolega Dimo samo nastavite i nedajte se smesti. [thumbsup]
Izgleda da će kapitalisti odraditi korekciju na brzaka, još možda sutra i ales kaput
kakav pokolj u evropi [shocked]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Izgleda da će kapitalisti odraditi korekciju na brzaka, još možda sutra i ales kaput
Možda se isporave do konca dana!
Empire State Manufacturing Index +12!!!!
Actual Forecast Previous
Empire State Manufacturing Index 12.1 3.1 -0.6
TIC Long-Term Purchases 90.7B 17.7B -19.4B
Skoro pa su pogodili.
žestoko su porokali u USA danas. nadam se da ih nećemo sutra sljediti? [embarass]