Uskok u istrazi protiv Merzel predložio čak 106 svjedoka

Naslovnica Forum Komentari članaka Uskok u istrazi protiv Merzel predložio čak 106 svjedoka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

opet cijeli svatovi, kad će glavni dernekdžija doći na red

Politicki je mrtva a ako ima pravde onda joj ne gine ni zatvor. A trebalo bi joj i oduzeti svu imovinu i njezinim najblizima jer koliko je ukrala ako je to sve tocno imovina joj je premalo da pokrije to sve.

Baš nam je divno, jel da? Sad imamo temu za mase u narednih godinu dana barem a ona će po obrascu viđenom kod HDZ a biti izolirana ko ružno pače i boljševici idu dalje.

106 svjedoka protiv županice, što je ovdje cjela županija protiv nje ,što je radila da se zamjerila ovolikom broju ljudi.??

Izgleda da je županici promaklo ili ovih 106 tada nisu bili u županiji pa ih nije stigla potkupiti! Može li to sad, naknadno Slavko ili Zoki?


opet cijeli svatovi, kad će glavni dernekdžija doći na red

Polako hoće, hoće… Ima u jednoj stranci čovjek od tog zanata!

Kaže odvjetnik da nema potrebe za tolikim brojem svjedoka jer postoje dokumenti iz kojih je vidljivo stanje, te je ispitivanje svjedoka nepotrebno. Kako da to isto ne misli i za nju? Za nju isto tako postoje dokumenti i dokazi koji govore i dokazuju upravo to da se i te kako trebaju ispitati brojni ljudi, koji su iz raznih razloga cijelo vrijeme šutjeli. Znam da je on njen branitelj i da radi za dobrobit nje, ali kao pravnik, mislim da je skroz nerealan u svojim zahtjevima i očekivanjima. Gospođa Jovev je sve rekla, i priča o Marini Lovrić Merzel je čista i jasna svima, i ne trebaš biti pravnik da bi to shvatio i zbrojio dva i dva.

New Report

Close