I sad bi se mi trebali usrat jer to piše američki tjednik.
Jel zna taj tjednik da u ovoj državi uz ovaj proračun proleti još
jedan koji ovi nesposobnjakovići ili ne vide ili ne žele vidjet.
Pa još uvijek funkcionira to da svi poslovi koji se rade za državu su najskuplji
jer se moraš stavit i za njih i još za svaki slučaj. Pa zato koštaju bukobrani od pleksija (sto i nešto metara)
oko milju i sedamsto, WC-i po milju i pol, uređaji za pročišćavanje gradova (slučajno mi je to specijalnost) desetke i stotine milijuna. Pa za svaki od najavljenih milijunskih projekata tipa Karlovac, Koprivnica i td. odgovorno tvrdim da ih se da napravit za pola navedene svote. Da li Vi znate da sva ta silna sredstva (ko fol pretpristupni fondovi) idu natrag od kud su došli na način da njihove tvrtke izvode sve te radove uz 40% plaćanja konzultanata jer pazi ti treba fakultet da znaš popunit prijavu da bi dobio sredstva. I još nešto za kraj, ostavite ovu malu jadnu napačenu zemlju da se bori sama za sebe, niste joj pomagali ni kad su je gađali topovima pa zašto bi sad, a mi se moramo pobrinut da sa skimerom pokupimo sva ova isplutala govna i ljeva i desna koja neznaju vodit državu i branit nacionalne interese preko jezika do trbuha.
Jadno…