Đuro Đaković se izvukao, neće ući u Ingru

Naslovnica Forum Komentari članaka Đuro Đaković se izvukao, neće ući u Ingru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa nije se nikada ni “uvuko” da bi se morao izvlačiti. Ovaj potez sa nerealnom i neostvarivom ponudom dodatno potvrđuje kakvi amateri i neznalice upravljaju Đurom. Izbili su si gotov novac iz firme plaćajući naknade bankama i druge troškove vezane za ponudu a da konkretno nisu baš ništa postigli. Jad i bijeda!


Pa nije se nikada ni "uvuko" da bi se morao izvlačiti. Ovaj potez sa nerealnom i neostvarivom ponudom dodatno potvrđuje kakvi amateri i neznalice upravljaju Đurom. Izbili su si gotov novac iz firme plaćajući naknade bankama i druge troškove vezane za ponudu a da konkretno nisu baš ništa postigli. Jad i bijeda!

Ajd, podsjetite nas… Koliko ono dionica Ingre te po kojoj ono prosječno plaćenoj cijeni… iste posjedujete? nije valjda da vas hvata panika prije sutrašnjeg trgovinskog dana… ?

Hrvatskom čarolijom.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

http://www.business.hr/kompanije/drzava-ulazi-u-vlasnistvo-cetiriju-gradjevinaca-ingra-krovna-tvrtka/print

koliko znam, ingra je po zakonu već trebala biti u stečaju, pa je sve što se događa u biti kriminal državnih službi koje bi trebale provoditi zakone, a one ih sustavno krše i podupiru njihovo kršenje.

kad može porezna uprava, zašto ne bi i drugi. u državi vlada toliko bezakonje, uglavnom generirano upravo od strane državnih službi da bi trebalo ukiniti sudstvo i policiju.

bit će zanimljivo vidjeti kako će banke voditi u bilancama arenu ako je se dokopaju. ako vode stanove po 2-3 puta većoj cijeni od realne i nitko ih ne kažnjava, porezna uprava čak svim silama izbjegava objaviti podatke o realnim cijenama prodanih stanova, kako će onda tek arenu! gomila gubitke, ne bi me čudilo da se pretvori u ruševinu kao ona u splitu, a banke će je i dalje na papiru voditi kao da se ništa nije dogodilo.

Nije mogla zbog ponude ĐĐ ali sada bi po zakonu morala.

bit će bolje................

New Report

Close