Ulaganje u Crnu goru

ovu temu pokrećem budući sam vidio da već postoji tema o ulaganju RS,
a prvenstvenos am je pokreno kako bi svi oni koji su ili namjeravaju ulagati na to po meni perspektivno tržište,(ne zbog sad ove neovisnosti nego pćenito je perspektivno) da se razmijenjuju informacij o tržištu tehnici ulaganja (mislim na tehničke mogućnosti npr. putem brokoera . online ihtd, ili da se ramijenjuju o tome tržištu.

hvala nadam se da će biti interesa o toj temi

Crna Gora po moje ima perspektivnu sudbinu … super mi je sto su slo banke, osiguravajuce kuce,turizam, energetika, to vidjele prije i zauzele svoje mjesto te ubranile strateski interes na tom podrucju …

Pozdrav,evo takoder podrzavam ovu akciju,pa evo ako itko ima kakvih informaciji o tehnici ulaganja,ako i
o samom trzistu neka slobodno podjeli s nama ostalima.Hvala unaprijed…

Dok god ja ne usetam u jedno od tih poduzeca i osobno popricam malo sa racunovodjom do tada na crnu goru samo kikiriki[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

jel netko zna nekog broker koji radi on line u crnoj gori. kolega dmilanovic buduci da st otvorili ovu temu(i koja me jaako zanima) mozda kad bi napisali nesto vise bi tema postala zanimljiva i drugima


Dok god ja ne usetam u jedno od tih poduzeca i osobno popricam malo sa racunovodjom do tada na crnu goru samo kikiriki[smiley2]

Kako to mislis osobno popricati? Kako uopce doci do racunovodje, osim ako ne ulazes milijunske iznose? Zainteresiran sam za neki ulog u CG, u 7mj. 2008. idem dolje snimiti teren i bas me zanima kako stupiti u kontakt sa nekim racunovodjom?


nathan47: ” Dok god ja ne usetam u jedno od tih poduzeca i osobno popricam malo sa racunovodjom do tada na crnu goru samo kikiriki[smiley2] ” Kako to mislis osobno popricati? Kako uopce doci do racunovodje, osim ako ne ulazes milijunske iznose? Zainteresiran sam za neki ulog u CG, u 7mj. 2008. idem dolje snimiti teren i bas me zanima kako stupiti u kontakt sa nekim racunovodjom?

zainteresiran sam i ja za neko ozbiljnije ulaganje u CG.
Jedino bi se moglo desiti da 7. mj bude prekasno ili barem kasno.
Možda bi za ulaganje prikladniji bio 2.ili 3. mjesec

To si i ja mislim da bi kratkorocno to bilo prekasno.
Nekako sam si odredio taj tajming zbog ostalih obaveza
ali mozda ne bi bilo lose ranije skoknut dolje, tim vise
sto ce mi cash biti na raspolaganju vec od sredine sijecnja.

Muci me to sto jos nemam dovoljno iskustva, a ni veza
za ulazak u neku firmu i snimanje njezine situacije kao
sto je to nathan47 rekao da bi ucinio.

http://www.cda.cg.yu nikako da izbaci 10 njavečih dioničara. Trebali su početkom ovog tjedna. Spori su… Sad će … [rolleyes]

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Koliko se sjecam tvojih postova (jedan proš) prije nekih
godinu dana ti si pricao da imas nekih kontakata u cg?
Možeš li ti uputiti kako u praksi (opcenito naravno) doci do
nekog racunovodje ili nekog zaduzenog za vrijednosnice
u nekoj crnogorskoj firmi?

Zašto mislite da bi na ljeto bilo prekasno ?

PRIZNANJA
Budvanskom Splendidu nagrada za najboji hotel
Autor/izvor: Mina-business
Najbolja turistička agencija sa najinventivnijim programom izletničkog turizma je Eco tours iz Podgorice, dok je koncert Rolling Stonesa proglašen za manifestaciju sa najvećim promotivnim efektom za Crnu Goru, a nagrada je pripala Opštini Budva.
Najbolji hotel u Crnoj Gori ove godine je budvanski Splendid, kojem je večeras dodijeljena godišnja nagrada za kvalitet i doprinos razvoju crnogorskog turizma, Wild Beauty Award. Nagrada je dodijeljena i hotelu Rožaje, kao najboljem novom.

Skulptura Lovćen, koju je Ministarstvo turizma uradilo u saradnji sa cetinjskim Fakultetom likovnih umjetnosti, u kategoriji najboljih malih hotela pripala je hotelu Konte iz Perasta, dok je nagrada za najbolji planinski i ove godine pripala kolašinskoj Bianca resort and spa.

Za najbolji gradski hotel proglašen je Best Western Premier, a najuspješniji na stranom tržištu bila su hotelsko-turistička preduzeća Budvanska rivijera, Springer&Pletzer Montenegro i Hit Montenegro.

Najbolji restoran su Ćatovića mlini, dok je za najbolju turističku agenciju treći put proglašena budvanska Adriatic express.

U kategoriji najbolja turistička agencija sa najinventivnijim programom izletničkog turizma nagradu je dobila Eco tours iz Podgorice, dok je koncert Rolling Stonesa proglašen za manifestaciju sa najvećim promotivnim efektom za Crnu Goru, a nagrada je pripala Opštini Budva.

Najatraktivnije turističko mjesto ove godine je bio Perast. Projekat Planinsko-primorska transverzala Planinskog saveza Crne Gore proglašen je najboljim, dok su u turističkoj valorizaciji nacionalnih parkova nagradu dobili centri za posjetioce Lovćen i Skadarsko jezero.

Nagradu za doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude dobili su kampanje Neka bude čisto, Experience Wild Beauty i Registrujte smještaj, a za doprinos promociji turističke ponude kampanje Road show i Plava zastvaica. Za izuzetan doprinos uspjehu turističke sezonu i razvoju turizma u oblasti saobraćaja nagrađeni su Montenegro Airlines, Blue line i Aerodromi Crne Gore.

[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

http://www.seebiz.eu/hr/burze/hpb-i-podravska-banka-najaktivniji-kupci-u-crnoj-gori,4985.html

Ovaj tender za EPCG je došao kao pravo osvježenje. Još kad bi i solanu udali, a još je i rudnik otvoren. Ima tu kvalitetnih prilika za preuzimanje, što nam je u ovim teškim trenucima mala slamka spasa. Dobro je. Samo neka raste. Jel moguće da će mala CG oživiti veliki regiju? 🙂

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close