Ukida se 107 lokalnih turističkih zajednica s premalim prihodom

Naslovnica Forum Komentari članaka Ukida se 107 lokalnih turističkih zajednica s premalim prihodom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ključno je PITANJE: koliko novaca ide za plaće zaposlenima?

Mislim kako bi trebalo ukinut i turisticke zajednice koje apsolutno nista ne rade i ne zna se koja je uopce njihova uloga osim dobijanja place,kao sto je slucaj sa TZ grada Vodica!

u jednome malo većem selu na moru koje ima 2000 stanovnika tz ima proračun 6 milijuna kuna.a da ispričam kako se netransparentno troše.bilo bi posla i za uskok i poskok.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Bezvezna opterecenja nametima koja nikome ne koriste. Trose se novci uzalud

Da li biste ih mogli nabrojiti…..ili staviti link s popisom svih TZ-a…da vidimo o čemu se radi……hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kao prvi korak mora se preispitati sustav članarina ili u potpunosti ukinuti ga jer se u biti radi o nepotrebnom parafiskalnom nametu većinom na djelatnosti koje nisu direktno vezane na turizam. Kad bi to srezali ne bi bilo 107 kandidata za ukidanje već puno više. Tek tada će se vidjeti ono što je očito (ne treba nam plaćanje studija kad je ista priča već desetljećima!!!) da turizam u nekom ozbiljnijem obliku postoji na Jadranu, u Zagrebu i još nekoliko mikro lokacija po Hrvatskoj. Također županijske TZ-ove trebalo bi ukinuti i sredstva prebaciti na lokalne TZ-ove. Pa neka se takvi lokalni TZ-ovi udružuju prema svojim potrebamai raspoređuju sredstva, ako imaju interesa udružiti će se u regionalne DMC-ove, ako nemaju tko im kriv. Da li bi uskok i slični trebali nadzirati trošenje sredstava? Podjednako kao i u drugim inim slučajevima kriminala i korupcije.

Ideje naše benzin Vaš!

New Report

Close