Ugovor sa Strabagom i Saubermacherom moguće je proglasiti ništavnim

Naslovnica Forum Komentari članaka Ugovor sa Strabagom i Saubermacherom moguće je proglasiti ništavnim

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

na ovim sam se stranicama čudio kako je strabag ostao netaknut u hac-ovim aferama, no sad kad su ih pritisnuli, ovo što radi vrkić je tipičan linićevsko/šeksovski protuustavni nasrtaj na pravosuđe, on bi tvrtku unaprijed proglasio “nepodobnom” i time nametnuo obvezu sudu kako da donosi odluke u sporovima, nevezano za činjenice.

“on zna da tu ima kriminala”, ako zna dužan je dokaze predočiti istrazi, a ako laže, dužan je odgovarati za laganje i klevetanje. pravosuđe uopće ne goni ovakvo očito protuzakonito ponašanje.

marksistički populist kakav jest, taj vrkić nijednom riječju ne spominje mogućnost da je doista možda sva krivica na nesposobnim i nepismenim lokalnim političarima.

koga su oni angažirali u sastavljanju tih ugovora i koga je vrkić angažirao u analizi ugovora? mogao bih se kladiti – nikoga, sve fotelje i radna mjesta čuvaju se za poslušnike, rodbinu i kumove i za stručne ljude jednostavno nema mjesta.

osobno bih volio da daju na ovrhu cijele te gradove, kao i zagreb. bolje je da što prije divljačko šikaniranje znanja i sposobnosti dođe na naplatu, no naši političari i dalje maštaju o tome kako će izbjeću svaku odgovornost i plaćanje dugova, kao i poduzetnici koje političari štite.

čak su i partizani imali neusporedivu veću svijest o tome koliko je bitno razvijati i čuvati struku, a sadašnji političari, najgori u povijesti, duboko žive u svome snu da mogu raditi što god hoće, a da ni ašto neće odgovarati.

Nisu svi u stanju primiti demokraciju,na ovim prostorima pogotovo,stranci to dobro znaju.Vrijeme pokazalo je koji sustavi vlasti čine dobro balkanskim narodima od Slovenije do Makedonije.

New Report

Close