U uvali Luke planirano 700 kreveta kategorije pet zvjezdica i otvaranje 145 radnih mjesta

Naslovnica Forum Komentari članaka U uvali Luke planirano 700 kreveta kategorije pet zvjezdica i otvaranje 145 radnih mjesta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zar je moguće da od Omiša do Trogira i od Sukošana do Nina, skoro ne postoji metar obale na koji nije nakalemljena trokatnica s natpisom cimer-fraj? Kućerine bez fasada i okućnica, izgrađene bez imalo ukusa, kuće koje su veće od same parcele na kojoj se nalaze. Bez pristupnih puteva, vode i kanalizacije.

U nekad nevjerovatno lijepim uvalama blizu Rogoznice i Sevida u zadnjih 10-ak godina izgrađeni su čitavi novi gradovi sa svim gore spomenutim karakteristikama, čak i na onim mjestima gdje se prije nije nalazilo baš nikakvo naselje. I još nije gotovo, trenutno je u toku devastacija još dvije djevičanske uvale. Nijemci, Mađari, Rusi, pa čak Indijci i jedan Kinez, svi oni moraju baš tu imati vikendicu.

Hoteli, apartmani, golf tereni, marine, navalite kupci i koncesionari, još malo pa nestalo. Samo me zanima hoćemo li se jednog dana kad sve uništimo zapitati jesmo li mogli ranije negdje povući crtu.

New Report

Close