U tri mjeseca državne tvrtke zaradile oko 550 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka U tri mjeseca državne tvrtke zaradile oko 550 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Game changer [emo_naivan]

ovo samo pokazuje da će nam gospodarstvo “biti sve konkurentnije” na osnovu deračine HEP-a, a o građanima da i ne govorimo, nitko ne navodi da su do tih rezultata došli poskupljivanjem nekoliko puta

HEP nas je oderao čak 547 milijuna kuna, baš krasno!!! [emo_ljut][emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

HEP investira kolko u RH, zaposljava kolko ljudi 12 000?, sudjeluje s kolko u BDP-u 14mlrd prometa, sva dobit ide kuda? A cijene energije su im vece od stranih prepodavaca kolko 2%? Dali bi INA i T-COM trebali biti neprofitabilne organizacije a ne kompanije s milijardama kuna dobiti? Pa imali smo takav sustav i propao je, a svi njegovi ostatci i danas su gubitnici.

muka mi je kad vidim da se ovakvi članci objavljuju u poslovnim novinama – ako je dobit od 36 milijuna narasla na 1300 milijuna za se nitko neće zapitati KAKO ako se već bavi poslovnim novinarstvom kao poslom.

otkud bi mi kao čitatelji mogli znati kakve se mutne radnje kriju u bilanci, a ovakve radiklane promjene mogu samo upućivati na neko formalnu ekvilibristiku.

ovakvi članci su na nivou lokalnih trač-novina, a ne proklamiranih poslovnih novina.

Točno osi.

Takav porast dobiti bi morao biti detaljno objašnjen. Kako smo ostali uskraćeni za taj dio priče možemo samo vjerovati da je došlo do drastičnog smanjenja investicija pa je dobit porasla. Domaće tržište sigurno nije poraslo a moglo bi se računati da se je i smanjilo radi blage zime.

Hrvati su neuki i nesposobni.

malo su doduše smanjili i krađu , mora se priznati

Sve su to LOPOVI!!! KOJI ŽIVE NA GRBAČI SVIH NAS!!! Neka stave tržne cijene pa da vidimo… Po Austriji se tjedan dana voziš za cijenu dionice ZG-RI i to u jednom smjeru… BANDA LOPOVSKA JE SVE TO!!!


Sve su to LOPOVI!!! KOJI ŽIVE NA GRBAČI SVIH NAS!!! Neka stave tržne cijene pa da vidimo… Po Austriji se tjedan dana voziš za cijenu dionice ZG-RI i to u jednom smjeru… BANDA LOPOVSKA JE SVE TO!!!

viunjetu sam platio 7€ za 10 dana i vozi kuda hoćeš i koliko možeš, ali nema drumskih razbojnika koji su platili mjesto 5-6000€, a lopova ni blizu cesta ni kod izgradnje ni kod korištenja

New Report

Close