U Sisku već desetljeće razvijaju tehnologiju ozona, superiornog dezinficijensa novog doba

Naslovnica Forum Komentari članaka U Sisku već desetljeće razvijaju tehnologiju ozona, superiornog dezinficijensa novog doba

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakav je to ozon? Koliko vidim u Kini i drugdje se ne koristi nikakav ozon nego UV lampe koje stave u autobuse i tako dezinficiraju prostor.

Antonijo, UV lampe proizvode ozon

 

Dragi Antonio, u pravu ste! Jedna od mogućnosti stvaranja ozona je i korištenje UV Lampe valne dužine 253 nm. Lampe te valne dužine potiču reakciju koja kisik pretvara u ozon, koji nakon stvaranja djeluje kao gore opisano. Međutim, na taj način, kod malih snaga lampi, dobije se jako mala količina ozona, pa su UV lampe pogodne samo tamo gdje je za postizanje učinka potrebna mala količina ozona ili gdje je u primjeni ozona očekivana/zamišljena/planirana prisutnost ljudi.

Nijedna UV lampa nemože stvoriti ozona koliko je potrebno za veliki prostor . samo Generator ozona ima veliki kapacitet . Uostalom prskanje dezinficijensim riješava akutnu situaciju u potencijalno stvara neke nove probleme . Ozon je super riješenje za dezinfekciju zatvorenih prostora . Svaka čast ekipi iz Mozona . Sisčani vjerujem u vas , napokon dobre vjesti iz tog grada !!

Tijekom blokade Srbije, oko 2000 .g.  ako se sjećate, nije bilo moguće uvoziti sve i svašta–Srbi su se nejvjerojatno snašli i

DOSLOVNO SVE prekopirali  i  proizvodili iz čiste potrebe za svoje  građane…..  Sjećam se tvrtke koja je SAVRŠENO

izrađivala sama u Srbiji- vrećice za kolostomiju…tako dobro,

da su ih “kupili ” stranci ..netom kasnije, kako bi ih  maknuli kao konkurenciju…

Moto stare Juge bio je :  SVE IMAMO SAMI I ZNAMO SAMI ZA SEBE RADITI….

A pogleč  sad:   …uvoz je jedino rješenje ..???

New Report

Close