U siječnju kreće prvi lokalni VC fond koji će ulagati isključivo u hrvatske startupe

Naslovnica Forum Komentari članaka U siječnju kreće prvi lokalni VC fond koji će ulagati isključivo u hrvatske startupe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatski startup ekosustav se od ostalih u regiji razlikuje po tome što ovdje imate vrlo jake privatne inicijative poput ZIP-a i CRANE-a.

LOL. Kakve gluposti ovaj prica… Hrvatska ima najslabiju privatnu inicijativu u regiji osim Bosne

Ovdje se govori o regionu, a ne o regiji (Slovenija, Austrija, Mađarska)! Poduzetnička inicijativa u RH je najslabija iz razloga krivosuđa (pravne nesigurnosti) i nesposobnosti zakonodavaca!
Jao onome kome lik (pripravnik) sa slike pomaže!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Naveden je nz netočnosti. CRANE udruga anđela je psrdnja a ne jaka investicijska gurpa. Dalje South East Ventures nikako nije hrvatski fond jer o ulaganjima odlučuju 3 slovenca i 1 hrvat. U našoj široj regiji vlada nepotizam kao i u svemu drugom. Odakle su fond manageri tamo ide daleko najviše investicija. Kod nas nema fodn managera, a nema niti fondova pa niti investicija. To je prava slika ove propale sredine

..ja sam onak nabrzinu pročitala W C FOND……. svaka usporedba i pozadina mišljenja je nenamjerna..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovaj klaun maras vise nista nece odlucivati ni dijeliti vec ce uskoro odgovarati za cirkuse u hboru i hamagu.zato mu je bolje da se sto manje pojavljuje u medijima a o VC i startupovima zna kao o silikonskoj dolini.moze se u regionu uvjeriti kako je jak startup recimo u silikonskoj dolini u beogradu.tamo je sve up.ima vise plastike nego u diokiju koji su njegovi kokosari unistili kao da nikad nije postojao.stetocine.

New Report

Close