Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

U Hrvatskoj nema nijedne prave istrage korupcije na visokoj razini (objavljeno 07.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka U Hrvatskoj nema nijedne prave istrage korupcije na visokoj razini (objavljeno 07.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

i još netko da kaže da evropa ne valja. samo tako, dečki i dečke iz eu, nagazite ove naše!

zar u hrvatskoj ima korupcije [smiley8] ??? nemoguće… jel ima ko da mi nabavi 250 kvadrata u centru grada [smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

NIJE PROBLEM RJEŠITI KORUPCIJU,ALI JE PROBLEM NAĆI DRŽAVNOG DJELATNIKA KOI JE ODGOVORNA OSOBA NA VISOKOJ FUNKCIJI A DA NIJE KORUMPIRAN-PA KAKO ONDA MISLIŠ DA ĆE SE SAMA RJEŠITI-PA VIDIŠ DA NAM DRŽAVU VODE ONI KOI SE SRAME SVOG PREZIMENA-
O bože ako možeš daj nam , put evrope da krenemo, da napustim ovaj balkan, ovo nebo zatamljeno,
Usliši mi bože želju, da udahnem friškog zraka,i napustim ovu zemlju, izađem iz ovog mraka
Da ti jednom kažem hvala,što nam djecu spasi i nadu im dade,iz ovoga gnijezda kriminala,pohlepe i nepravde
Ili nek budemo prokleti, za vjeke vjekova amen, vječnim ratom nam zaprjeti, u srca nam stavi kamen.
Gubitnički da živimo, s puno mržnje bola tuge i ratove da vodimo, da budemo tuđe sluge
aleluja

OVO JE AGRESIJA GORA OD 91.

IME MOJE ZEMNJE NEMOJ NIKOM REĆI , NITI DA JE DRŽAVA STVORENA U RATU, TU PRERIJU SRAMA NIKAD NEĆU PREĆI , SUBORCIMA MOIM OMČA JE NA VRATU
,UHVAĆENI SMO U ZAMKU , ZBOG SLOBODE -OSUĐENI , BIT ĆEMO U VJEČNOM MRAKU IZDANI I POKORENI. NEMA BOGA SPASITELJA, PUTEM PRAVDE DA STUPAMO
.NEMA MOIH BRANITELJA, NEMA PJESME DA PJEVAMO NEMA NADE NAŠOJ DJECI , KOJU SMO IM OBEĆALI , SVOJ NA SVOME PUSTE RJEČI , U VJETAR SMO POBACALI
.PRED IZBORE DOBRA SRCA , SVE PROROCI I SVETINJE , A NA KRAJU TAJ BIČ PUCA , PO LEĐIMA SIROTINJE. SKINITE MI MISLI CRNE, OD ZLIH DJELA VAŠIH DVORA,
DOK MI RANA DUŠE TRNE, DA PRESTANE NOĆNA MORA . SKINITE MI JARAM S VRATA, DA MI JEDNOM SUNCE SINE , DA S PONOSOM LJUBIM VRATA , I OLTAR OD DOMOVINE

OVO JE AGRESIJA GORA OD 91.

hvidrin
vidim da si pjesnički nastrojen i da ti izbija gorka žuč zbog NEPRAVDE koja se čini u ovoj napaćenoj(nekima ne)zemlji.htio bi da te utješim ali nemam prave riječi. zato ću ti citirati nekoga mudrijeg-najmudrijeg čovjeka koji je ikada živio. "Upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi".
Istine nema u grešnog čovjeka. pozdrav, i slijedi put života jer ovo ionako sve ide u propast.
" Srebro svoje pobacat će na ulice, zlato će im se njihovo ogaditi. Ni srebro njihovo ni zlato njihovo neće ih moći izbaviti u dan gnjeva Jahvina. Neće nasititi duše svoje i neće napuniti trbuh svoj, jer blago je njihovo kamen o koji su se spotakli, te u grijeh upali.  Ponose se krasnim nakitom svojim. Odvratne likove svoje, gadne bogove svoje, načinili su od metala plemenita. Zato ću im ga ja ogaditi".

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close