U ćevapima u Konzumu otkrivena salmonela

Naslovnica Forum Komentari članaka U ćevapima u Konzumu otkrivena salmonela

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

evo ga, sada će biti, opleti po našima

svi ti “vlastiti pripravci” u velikim trgovačkim centrima koji imaju mesnice a pogotovo čevapi i kobasice se rade od staroga mesa koje nije prodano dok je bilo sviježe, osim zasoljenih i zapaprenih mesnih pripravaka, dobra količina tog starog mesa završi i pečena na gastro odjelima pa tko voli nek izvoli

za razliku od “vlastitih pripravaka” pakirani čevapi se rade od svježeg mesa i uredno su deklarirani

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Hebate sta rade ovome dobrome coviku. Ma gospdine Ivica sta Vas vise tuku to Vas jace volim. Ne dajte se izdrzite. Cila je Hrvatska uz Vas. Da nam otrov stavljate u hranu sta kupujemo od Vas to ne moze nasu ljubav umanjit jer ona je slijepa.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Moller, nažalost uzimati sebi prava koja su drugima uskraćena nas postavlja na jednu razinu koja nije demokratska, ali…. zašto bi netko napadao “naše” ili branio “njihov”!
Meni je to klasična teza “tko je jamio, jamio, i on je sposoban”! A ovi koji nisu “jamili” oni su nesposobni i ljubomorni!
Ako govorimo o istim načelima onda i u ovom slučaju prvo sve provjeriti i utvrditi ali bez potplaćivanja inspektora i političkog pritiska, no to je UTOPIJA za ovu državu i ovo društvo.
Jedino što je izgledno je da sa žaljenjem konstatiram da nisi osobno imao još priliku spoznati što su učinili ljudi poput “GAZDE” svom narodu i svojoj instant- kreditnoj kartici od države. Ali, nekako sam uvjeren da ćeš za života spoznati kako se osjeća pošten i stručan čovjek koji je GAZDI rekao NE!

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

Pošten i stručan ?

Lijeni , jedvastručan , nesposobni , neambiciozan , zabušant , zgubidan…i dugo je trebalo “Gazdi” da mu da nogu u guzicu.
A i sin mu nije ništa bolji , nije jadan imao od koga naučiti.

.

New Report

Close