Trebaju li biti dostupne fotografije Vladinih službenika na plaži?

Naslovnica Forum Komentari članaka Trebaju li biti dostupne fotografije Vladinih službenika na plaži?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kako je ova Vlada u prvoj godini mandata razgolićena do kraja, jasno je sa koje plaže su poželjne fotografije [emo_plazi]

super ju je vidjeti. milo mi je. puno moralnije nego kada vidim glavatoga političara sa dva prsta masnoće iza ušiju. to me asocira na njihova prežderavanja dok narod…. idem ja tako neki dan ulicom, fino obučen, docksteperice za zimu, kaput, šal ala vinko bogdanić i oslovi me kontejneraš. dobar dan gospodine, ja njemu izvolite, on meni pruža osakaćene grablje i kaže..ne mogu dobaviti bocu sa dna kontejnera pa biste li mogli vi da mi je dobavite. brzo sam se snašao. izvolite kunu umjesto dvije prazne boce…. osjećao sam se loše.

Naravno da da, oni su samo obični ljudi.

Draga Majda, ova fotografija je sa njezinog osobnog profila i ne pokazuje nista vise nego lijepu zenu u ljetnoj haljini. Zanima me koji to dio ove fotografije je upitno za ponasanje javnog sluzbenika, te koja bi vasa reakcija bila da je kojim slucajem javni sluzbenik muskog spola objavio slicnu fotografiju na svom osobnom profilu? Navode koje gore navodite za Australiju se ne odnose na izgled jer bi bilo kakav komentar kao ovaj Vas u ozbiljnim novinama bio shvacen kao seksizam ili diskriminacija, vec na ponasanje osoba prvenstvene glede ne komentiranja poslovnih stvari na FB-u i slicno, sto ljudi cesto iz nesmotrenosti naprave.

Što je poanta ovog teksta ili cilj ovih napisa i fotografija..?
Analizirati, da li su i žene političarke -seksi,i da li je moralno, zvanje
političara , kompromitirati ovakvim provokatnim fotografijama…koje
odašilju pogrešnu poruku javnosti..? / sad moderna polemika ovih dana../

Ili, provjeriti kod javnosti- da li smo dovoljno zreli za prihvaćanje
ženske provokacije obnaženog tijela, i usput zadržati povjerenje u ozbiljnost
poslovnih i ideoloških ambicija , političke karijere žene, -koja tjelesnim atributima ,smjelošću i otvorenošću , provocira muške političke protivnike….?

No, što biste mislili, kad biste je zatekli slijedećeg dana na poslovnom
sastanku oko financijskih pitanja i Odluka? …..
Ne bi se mogli niti koncentrirati na bilo što drugo, nego na predrasude
oko njene privlačnosti i kratke pameti, tulipani jedni!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@miami
Daj nemoj molim te. Pa kad nisu sposobni bar da su oku ugodni.Predlazem da sto hitnije nadju jednu slicnu ovoj za zamjenu ministrici rusiteljstva pardon graditeljstva.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close