Todorićevi kombinati i dalje u gubitku, ali rastu investicije i prihodi od prodaje

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorićevi kombinati i dalje u gubitku, ali rastu investicije i prihodi od prodaje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ledu kišna godina uzrok slabog profita? todorić je kupio i ugasio ital-ice, ostvarivši efektivno monopol na tržištu sladoleda, poslije toga su nabili cijene do krajnosti, i opet uspijevaju imati slab rezultat, uza sve antitržišno protežiranje od strane konzuma.

mislim da je agrokor balon od komunističke antitržišne sapunice, truo do srži i samo je pitanje vremena kad će se srušiti, održava se jedino stalnim akvizicijama, kao brod što tone i usisava sve oko sebe.

Ledova dobit od 189 mil kuna je “slaba”. Tko jos ima takvu dobit? kladionice supersport i mozda konzum

Tako je, sve je to napuhano, mos mislit!? Umjesto da nasi proizvodjaci mlijeka odu kod njega i vide na licu mjesta, kako se postizu iznadprosjecni rezulatati, oni ce radije proizvoditi, 6000-6500 litara mlijeka po kravi i trazit od drzave pomoc, radi nelojane konkurencije. Mogu otici i u PIK Vinkovce da vide, kako se moze proizvesti vise luka po hektaru nego u Nizozemskoj ili da pogledaju svinjogojske farme ili staklenike za proizvodnju rajcica.
Da g. Todorica nema, trebalo bi ga izmisliti. Ako ne vjerujete, pitajte ljude po Slavoniji, sto misle o g. Todoricu. Tko je uopce pametan htio uci u Vupik, Belje, PIK Vinkovce ili PIK Vrbovec, najlakse je iz udobne fotelje po svemu izliti fekalije.

Ljudi po njemu pljuju uglavnom zbog nsdaleko poznatog hrvatskog jala…ali brojke ne lazu..npr PiK Vrbovec je od 200 mil kn prihoda pod njim narastao do giganta od 2 mlrd kuna!

Kod g. Todorića jedino cijenim i skidam kapu što se uopće bakće sa poljoprivredom, to mu vjerovatno nije trebalo u životu.
A što se tiče Belja, javi se kad podigneš dividendu…

@paor, kakva je dionicarska struktura u Belju? Nisam spekulant, pratim samo njegove investicije, konkretno u Belju. Ono sto tamo radi je impozantno, cak sam citao i jednu reportazu u njemackim gospodarskim novinama o Belju.

New Report

Close