Todorić zbog ‘nepravičnog postupka’ tužio Samodola i Ustavnom sudu

Naslovnica Forum Komentari članaka Todorić zbog ‘nepravičnog postupka’ tužio Samodola i Ustavnom sudu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sigurno je sokantno da po prvi put trebas platiti ono sto si “kupio”. Grozno!!!

BigBoffin

Nadam se da će konačno neko toj psihopatskoj ekipi iz HANFE stat na kraj. Pa oni su uništili pola tržišta i još uvijek vladaju ko kakvi despoti. Todoriću, svaka čast.

Uništi si burzu svojim neznanjem sada pokušavaš i ovo malo firmi koje još isplaćuju plaću, sram te bilo stidi se.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

kad samodol i Šulenta završe s Kopčićem i Vrlićem a u zatvoru onda pravim veliku feštu. Oni su grobari osiguranja i tržišta financija.

Kada mu se ne pogoduje Todorić je ljut.Ali i ti iz Hanfe nemaju pojma uništili su burzu.Gdje su oni radili prije Hanfe sve nestručnjaci.

A da, kad se on to tako voli pozivati na pravičnost, da li je to pravično ušao u Kulmerove dvore protivno svim zakonima države u kojoj živi i za koju su mnogi dali svoje dijelove tijela i živote ?
Mnogi će za ukradenu čokoladu završiti s policijskom prijavom, a koliko je Grof Todorić dobio prijava za prisvajanje državne imovine, Kulmerovih dvora????????
Kako ga sramota nije. Ako je itko imao privelegije,protekcije i razumijevanje od RH. to ih je imao on i još nekolicina polupismenih osoba kojima je tata Franjo prebrojio krvna zrnca i zaključio da su oni veći Hrvati od drugih.

Meni ovo sliči ko da lopov tuži svoju žrtvu. Tu pod žrtvom mislim na male dioničare belja. Što se Tode tiče za njega nema zime koja god politika bila na vlasti. Čačić još nije ni prigrlio svoje ministarstvo već je puzio Todi pod noge izjavom da je Agrokorov interes automatski i državni interes. Kakav to interes ima država u valuti plačanja od 120 dana koju Agrokor ima prema svojim dobavljačima. Kako to da nitko ne provjerava cijene koje Agrokor plača za usluge bez ikakvih natječaja i uz valutu ODMAH. To je čisto pranje love. O izrabljivanju radne snage da se ne govori. Čačić je tom izjavom sve rekao u Hrvatskoj ništa novog.

New Report

Close