Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da OTP mora kupiti još preko 10.000 kom.

@kodiaq

To je tek kratkoročno, kroz tjedan-dva ovih lockdownova, nakon toga sve ide žestoko gore.

Baltic Clean Tanker 603.00 7.00 1.17%
Baltic Dirty Tanker 763.00 -17.00 -2.18%

Znači ide se dalje prema gore.

Vozarine plus 1%, dionica minus 6%, svaka čast današnjim trgovcima …

forumas., 22.11.2021. u 20:04

Znači ide se dalje prema gore.

Vozarine plus 1%, dionica minus 6%, svaka čast današnjim trgovcima …

na burzi je jako opasno biti vječiti optimist..ako ipak ustraješ u tome, što ne poskidaš dionice s prodaje? od 40-41 kn imaš ih već oko 3200 komada!

BCTI 618

Zarađuje se…

eno40, 23.11.2021. u 18:05

BCTI 618

Zarađuje se…

ti misliš da tpng brodove ugovara na dnevnoj bazi i to uvijek po najvišoj cijeni? poanta je da je većina tih brodova u dugoročnom  najmu i to po znatno nižim vozarinama od trenutnih, što se vidi kad izađu FI koja se vrte oko 0 ili s minusom… neće ovdje biti kruha još duže vrijeme,vidjet će se to kada izađe novo FI

Hrvalin

Kontradiktoran si.

Ja sam pak siguran da su više od trenutnih, jer se očekivao završetak pandemije prije. Čista logika.

Btw, bio sam prekratak danas. Nadam se danas padu bcti i sutra kupovini po 40. A onda samo up

lojtra, 24.11.2021. u 16:14

Hrvalin

Kontradiktoran si.

Ja sam pak siguran da su više od trenutnih, jer se očekivao završetak pandemije prije. Čista logika.

nitko nije očekivao raniji završetak pandemije pa nije niti plaćao više vozarine od trenutnih nego samo niže. tako da te druk druk pričice ne možeš više prodati niti klincima u vrtiću

U 2022. sve ostaje na ovim razinama.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

SPOT rata za MR TC2 tankere je trenutno 6751$,

što još uvijek nije profitabilno i ispod je break

even-a kada se oduzmu troškovi broda

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Weekly Tanker Time Charter Estimates, November 24 2021

Mozda nekoga zanima .

New Report

Close