sjeća li se itko one rasprodaje na TNPL od strane jednog od direktora? 13-te i/ili 14-te je duže vremena cijenu držao na 270-300. pa se nudila zamjena za tpng, a cijena tnpl potegnula preko 1000kn. da li je ovaj slučaj kupnja sa diskontom ili…. netko veći briše van jer očekuje da se tržište nafte neće bitno popraviti ove g zbog manje potražnje uslijed covida, što je po meni vrlo racionalno razmišljanje. kada će cijena osjetnije up…..?
ma vidite, po meni ovo su zadnji mjeseci ovakve situacije u svijetu. Trziste ce se oporaviti, ekonomije pokrenuti, potraznja za naftom ce porasti. Ali, ovo je jaka i stabilna kompanija, ja neznam o cemu mi pricamo na ovim cijenama.
Znaci nije sam.
Kolega @Diokidina, naravno da nije. Sada treba cekati da izadju van svi burek trejderi.
Tek onda rast.
Dobri prodavač i danas je imao priliku izići a nije mu se dalo nešto, i sutra će imati priliku ali po cijeni koju kupci ponude.
Lp
Vidjet ćete kad kupci skuže da više nema prodavača kamo će cijena.
o čemu ti opet lupetaš??? pa pogledaj si top 10 ! ….broj 8. imao je 153.077, prodao je 61.151 dionicu i sada još ima 91.926 komada!! nema šanse da to rasproda iznad 40 kn, morat će dati veći diskont da privuče kupce jer sad je iznad 40 kn niti 15.000 dionica!
oko 35-36 kn bio bi ok ulaz, iznad 40 kn ne ulazim, a ti samo prži pare (⊙_⊙)