Nevjerovatno da je ovo palo ispod 50, a posluju ove godine u pozitivi i bili su već tijekom godine na 60kn. Mislim da se netko zeznuo, ali vrijeme će pokazati. Ja se osobno osjećam sigurno u ovoj dionici, a za ostalo ne znam.
Brutalno prebacivanje 38 000 komada iliti 1.7 miliona kuna
Nevjerovatan promet na Tpng. U srijedu navecer cemo znati vise o tome tko je prodavao i tko je kupovao.
lojtra
vidjet cemo, jer ovo danas nema veze sa trgovanjem, ovo je bio klasican dogovor..a sad sta i ko..bude se vidjelo
tpng u kv 4 će poslovati s gubitkom
mora. jer samo su dva broda na ugovoru, 4 na spotu na bcti cijeli kv 4 ipod i oko 400 bodova – povijesno najniži
ti spotovi voze mozda i ispod 10 000 usd charter ekvivalent, a tpng ispod 12 000 je u rvenom
moja prognoza. neka netko da pozitivniju, dapače
4.kvartal je lanjski snijeg, a da je bio sjajan cijena bi sad već bila iznad 60.
Ali vjetar sad okreće smjer i krenuo je rast vozarina.
A onda cijena može barem do booka na 77 kn.
tpng u kv 4 će poslovati s gubitkom
mora. jer samo su dva broda na ugovoru, 4 na spotu na bcti cijeli kv 4 ipod i oko 400 bodova – povijesno najniži
ti spotovi voze mozda i ispod 10 000 usd charter ekvivalent, a tpng ispod 12 000 je u rvenom
moja prognoza. neka netko da pozitivniju, dapače
Oni ce za cijelu 2020 godinu biti 20 milijuna kuna u plusu. Ovo vrijeme kada su bile niske vozarine su iskoristili za dokovanje brodova. Sada nemaju vise taj trosak.
Ako dionica bude za 2020 20 milijona u plusu, nekima je to kao problem?
U svakome slučaju netko je danas kupio ogromni broj dionica.
Lp